Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо 102 інформує Стережіться шахраїв!
Стережіться шахраїв!
102
П'ятниця, 14 грудня 2012, 21:41      Ромни, Сумська область

У зв’язку з відміною обов’язкового огляду транспортних засобів експертно-криміналіс­тичним центром при УМВС України в Сумській області під час реєстраційних операцій в РЕП ДАІ почастішали випадки автошахрайства.

Перед купівлею автомобіля, особливо вживаного, на авторинках, на інтернет-ресурсах та за оголошеннями в засобах масової інформації радимо всім автомобілістам проводити  експертне дослідження. Це необ­хідно для вашого ж спокою, а раптом згодом з’ясується, що транспортний засіб проблемний? Ви ризикуєте втратити спокій, а також власні заощадження. Тим паче, що згідно з Правилами реєстрації експлуатація транспорту без ідентифікаційних номерів, а також у випадку, якщо вони знищені або підроблені, в Україні заборонена. Щоб уникнути цього, пропонуємо звернутися до спеціалістів науково-дослідного експертно-криміналістичного центру УМВС України в Сумській області.

Експерти виконають дослідження номерів кузова, шасі, двигуна автомобіля та проведуть дослідження для встановлення року випуску і типу транспортного засобу, визначення його залишкової вартості та об’єму двигуна, перевірять документи та їх реквізити.

Центр знаходиться за адресою: м. Суми, вул. Кіровоградська, 8. Тел.: (0542) 66-77-14, 66-79-00.

Андрій ЯКОВЛЄВ.

 

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

Борці
Борці