Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо МНС інформує На Сумщині рятувальники здають іспит на професійну зрілість
На Сумщині рятувальники здають іспит на професійну зрілість
МНС інформує
Четвер, 09 червня 2011, 10:20      Ромни, Сумська область

Ромни  У 2-му Спеціальному регіональному центрі швидкого реагування МНС, що на Сумщині, розпочався тиждень підведення підсумків стану службової підготовки за 2010-2011 навчальний рік. Всі підрозділи – рятувальники, водолази, «хіміки», піротехніки, кінологи, зв’язківці, автомобілісти, ремонтники та інші – доводять свою фаховість шляхом складання іспитів.

 У перший день перевірки був проведений стройовий огляд, під час якого перевірявся зовнішній вигляд та рівень стройової підготовки осіб рядового та начальницького складу. Крім цього, протягом тижня детально перевірятиметься стан фізичної, функціональної, тактичної, психологічної, гуманітарної та загальнопрофільної підготовки, знання керівних документів та рівень виучки особового складу цивільного захисту. На час проведення підсумкової перевірки в центрі створена комісія, яка організувала контроль за проведенням та узагальненням результатів заліків.

«Під час контрольних занять найбільша увага звертається на професійні знання кожного рятувальника, його спеціальну підготовку а також готовність до дій за призначенням, – зазначив полковник служби цивільного захисту Сергій Біляєв. – Адже саме від підготовки бійця МНС іноді залежить здоров’я і, навіть, життя громадян».

 

Ромни

Ромни

2-й Спеццентр МНС

 

 

 

 

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

072
072