Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо МНС інформує Піротехніки 2 СРЦШР МНС України знешкоджують небезпечні предмети часів Великої Вітчизняної війни
Піротехніки 2 СРЦШР МНС України знешкоджують небезпечні предмети часів Великої Вітчизняної війни
МНС інформує
П'ятниця, 07 жовтня 2011, 07:49      Ромни, Сумська область
Піротехніки МНС щодня виконують дуже потрібну і небезпечну роботу з вилучення та знищення вибухонебезпечних предметів. З початку тижня на території Сумської області виявлено 3 боєприпаси часів Другої світової війни.

3-го жовтня в місті Охтирка, що на Сумщині, місцевий школяр в лісі, під час «полювання» на гриби виявив небезпечний предмет, і відразу повідомив до служби порятунку. Пізніше фахівці МНС з’ясували, що це була мінометна міна калібру 82 мм.

4-го жовтня в селі Верхня Сироватка Сумського району місцевим жителем під час оранки поля була знайдена мінометна міна калібру 50 мм. Того ж дня зафіксований ще один випадок небезпечної знахідки в місті Тростянець - місцевий агроном під час перевірки кукурудзяного поля виявив артилерійський снаряд калібру 122 мм.

Всі «знахідки війни» бійці 2 СРЦШР МНС вивезли у безпечне місце та успішно знешкодили їх.

Шановні громадяни! При  виявленні незнайомих небезпечних предметів необхідно бути обережними. Ні в якому разі не намагайтеся вилучити боєприпаси самотужки, а терміново інформуйте  про знахідку місцеві органи влади або Народну службу порятунку МНС за телефоном «101».

 

 

2-й Спеццентр МНС

 

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

Святкова хода
Святкова хода