Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо МНС інформує В одній упряжці з Червоним Хрестом
В одній упряжці з Червоним Хрестом
МНС інформує
Вівторок, 19 серпня 2014, 13:21      Ромни, Сумська область
14 серпня, із трьох міст України – Києва, Дніпропетровська та Харкова – відправилися колони вантажівок з допомогою для жителів Луганщини та Донеччини.

Доставку гуманітарного вантажу органіовано на 71 вантажному автомобілі: з міста Києва вирушило 19 автомобілів з 312, 2 тонами вантажу, з м. Дніпропетровськ – 22 автомобілі з 179,9 тонами гуманітарної допомоги, з м. Харків – 30 автомобілів з 280,7 тонами допомоги.

Всього до міст Донбасу, що знаходяться під контролем терористів, рятувальники доставляють майже 800 тон продуктів харчування, а саме: крупи, борошно, макаронні вироби, м’ясні та рибні консерви, соняшникова олія, питна вода тощо. Також до складу вантажу входять засоби гігієни, товари для дітей, медичні препарати.

Зведений загін Міжрегіонального центру швидкого реагування (м. Ромни, Сумська область) ДСНС України у складі 60 осіб на чолі з  начальником МЦШР ДСНС України полковником служби цивільного захисту Сергієм Біляєвим, який працює на території Старобільська, розгорнув базу для прийому допомоги та сформував сховища для зберігання продуктів.

О 19.30 рятувальники та логісти Міжнародного комітету Червоного Хреста почали розсортировувати гуманітарну допомогу по групам товарів. Першочергово до місць призначення відправлять товари, що швидко псуються, зокрема овочі, фрукти.

"Особовий склад МЦШР працював практично цілу ніч, і до 10.00 наступного дня впорався із поставленим завданням, перевантаживши кількасот тонн такого необхідного вантажу, - повідомив начальник МЦШР Сергій Біляєв. - Далі вантажівки під егідою Міжнародного комітету Червоного Хреста попрямують до міст Донбасу.

 

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

konotop64
konotop64