Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Тандем пресс Робота з людьми і для людей
Робота з людьми і для людей
Тандем-пресс
Понеділок, 14 грудня 2009, 09:58      Ромни, Сумська область

Напередодні свята Дня місцевого самоврядування хочеться згадати і тих, хто безпосередньо працює з нами, звичайними мешканцями міста. В наш нелегкий час  прийшовши в державну установу хочеться побачити гарне ставлення, отримати ввічливу і професійну відповідь. Адже, ми перш за все люди, незалежно від того, хто і де працює, а тому потрібно ставитись одне до одного з повагою. 

 

В управлінні праці та соціального захисту населення працює відділ персоніфікованого обліку пільгових категорій населення, в який завжди хочеться заходити знову і знову. У відділі працюють 3 спеціаліста: Наталія  Винокурова, Наталія Ведмідь та Наталія Бекетові. Очолює відділ Віра Федорівна Цимбал.

 

В своїй діяльності відділ керується Конституцією і законами України, актами Президента України та Кабінету Міністрів України, наказами Мінпраці, розпорядженнями голови обласної держадміністрації, наказами начальника головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації, рішеннями сесії та виконкому Роменської міської ради.

 

Станом на 01.12.2009 р. в місті налічується 14509 пільговиків.  Відділ персоніфікованого обліку пільгових категорій населення організовує роботу з надання пільг ветеранам війни, ветеранам праці, особам, які мають особливі трудові заслуги перед батьківщиною, ветеранам військової служби, органів внутрішніх справ, ветеранам державної пожежної охорони, вдовам (вдівцям) ветеранів військової служба, органів внутрішніх справ, інвалідам військової служби, реабілітованим громадянам, громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи та дітям війни.

 

Спеціалісти відділу вирішують відповідно до законодавства питання проведення капітального ремонту житла інвалідів війни, виплати готівки на придбання твердого палива і скрапленого балонного газу пільговим категоріям населення, виплачують допомогу на поховання учасників бойових дій, надають статус ветеранам війни та дітям війни.

 

Відділ відшкодовує витрати за надані пільгові послуги 45 організацій надавачів житлово-комунальних та інших послуг за рахунок коштів державного бюджету.

 

Тетяна Подрєз

 

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

9 травня 2009
9 травня 2009