Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Тандем пресс У новорічні свята роменські міліціонери працювали посилено та результативно
У новорічні свята роменські міліціонери працювали посилено та результативно
Тандем-пресс
Середа, 16 січня 2013, 21:11      Ромни, Сумська область
Для роменських міліціонерів новорічні свята пройшли в напруженому робочому ритмі. На охорону громадського порядку під час гулянь городян була задіяна максимальна кількість особового складу. Крім цього, на території міста скоювалися різного характеру правопорушення, розкриттям яких займався весь оперативний блок.
За добу, з 31 грудня 2012 на 1 січня 2013 року до журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події, черговою частиною Роменського міськвідділу було зареєстровано 14  повідомлень громадян.
Серед зареєстрованих: 5 повідомлень про вчинення сварок на побутовому та сімейному ґрунті; 5 - про настання ненасильницької смерті; 1 -  про вчинення дрібної крадіжки та  3 - про інші події.
За добу, з 6 на 7 січня поточного року черговою частиною Роменського міськвідділу було зареєстровано 11 повідомлень громадян, з яких: 4 повідомлення про вчинення сварок на побутовому та сімейному ґрунті; 1 - про настання ненасильницької смерті та 6 - про інші події.
З метою недопущення злочинів та правопорушень, за рахунок особистого часу співробітників міліції, було збільшено щільність патрульних нарядів на вулицях міста Ромни, що забезпечило їх профілактику.  
Необхідно зазначити, що причиною виникнення більшості сварок – є надмірне вживання алкоголю, яке й призводить в подальшому до з’ясування стосунків, що як правило супроводжується  брутальною лайкою,  погрозами фізичної розправи та застуванням кулаків.

Анна Марченко,
за інформацією помічника начальника
по взаємодії з громадськістю та ЗМІ
Роменського МВ УМВС України
Потапенко Наталії
 

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

44
44