Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Тандем пресс Надзвичаний Старий Новий рік для секції з вільної боротьби!
Надзвичаний Старий Новий рік для секції з вільної боротьби!
Тандем-пресс
Четвер, 31 січня 2013, 21:00      Ромни, Сумська область

Старий Новий рік секція з вільної боротьби зустріла усім своїм дружнім колективом, від самого маленького до самого старшого спортсмена.

На початку зустрічі в спортзалі школи-інтернат ім. О.А. Деревської, де займаються діти, було зроблено загальну фотографію для плакату. І потім дружньою компанією подалися на каток. Деякі стали на ковзани вперше у своєму житті, а деякі вже демонстрували друзям свою майстерність.

Година ковзання минула дуже швидко і непомітно. Діти розважалися, а батьки з усмішками на обличчях спостерігали та фотографували своїх спортсменів. Здавалося, що дітей неможливо відірвати від ковзання на льоду, але “нагуляний” на чистому повітрі апетит, отримав перемогу. І усі спортсмени секції швиденько відправилися в піццерію, де для них вже був замовлений та підготовлений зал. Дружня атмосфера та привітній персонал піцерії «Челентано» відмінно доповнили чудовий радісний настрій спортсменів. За святковим столом усі обмінювалися своїми враженнями та фотографувалися на пам'ять про чудовий, цікавий, повний розваг день.

«Праздник удался – говорят родители деток – огромное спасибо за проведенное мероприятия нашому тренеру и его помощникам!!! У детей море положительных эмоций и воспоминаний, улыбки до ушей и радость через край!!! Отдельное спасибо за фотографии  с катка и пиццерии – это память на всю жизнь!!!»(Ольга Мельникова)        (Усі фото з тренувань, змагань та інших заходів секції можна знайти на сайті www.vk.com (вконтакте) в групі «Юные борцы г.Ромны»).

 

 

Анна Марченко

 

 

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

konotop71
konotop71