Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Тандем пресс Відеолекторій з неповнолітніми засудженими на тему: «Скажи туберкульозу — ні!»
Відеолекторій з неповнолітніми засудженими на тему: «Скажи туберкульозу — ні!»
Тандем-пресс
Понеділок, 01 квітня 2013, 20:03      Ромни, Сумська область
22 березня 2013 року у приміщенні Роменського Центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді спільно з кримінально-виконавчою інспекцією проведено відеолекторій з неповнолітніми засудженими на тему: "Скажемо туберкульозу - ні"

Мета заходу - підвищення рівня знань учасників з даної проблематики. Спеціалісти міського центру ознайомили присутніх із статистичними даними рівня захворюваності по Україні, області та району зокрема. Розповіли про те, які симптоми даного захворювання і заходи їх уникнення. Фахівцем центру соціальних служб, Єрмаковою Оленою Вікторівною підкреслено важливість формування навичок здорового способу життя, про режим праці і відпочинку. По закінченню, учасники бесіди отримали пам'ятки застереження проти туберкульозу.

Як зазначила інспектор Роменського районного відділу кримінально-виконавчої інспекції капітан внутрішньої служби Оксана Михайлівна Приходько, контрольно- наглядові функції інспекції інколи відходять на другий план, а допомога в ресоціалізації засуджених до покарань, не пов'язаних з позбавленням волі, їх належна адаптація в суспільстві, створення мотивації до позитивних змін в житті є сьогодні пріоритетними напрямками роботи інспекторів кримінально-виконавчої інспекції.

Анна Марченко

 

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

Башта
Башта