Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

І путівки, і подарунки
Вісті Роменщини
Вівторок, 08 грудня 2009, 08:37      Ромни, Сумська область

Роменська міжрайонна виконавча дирекція Сумського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати  працездатності об'єднує 2366 страхувальників міста і району. Станом на 1 жовтня кількість застрахованих осіб, які працюють на підприємствах,  в установах та організаціях, становить понад 17422 осіб.

 

Доходна частина бюджету виконана на 94,1% запланованого показника. Основним джерелом його наповнення є страхові внески, які склали 4535,8 тис. грн. Відрахування від спрощеної системи оподаткування, а саме: від сплати єдиного податку, становили 490,1 тис. грн. Також протягом 9 місяців отримано надходжень від часткової сплати за путівки, надані застрахованим особам та членам їхніх сімей, у сумі 204,3 тис. грн., інших надходжень, до яких входять суми пені, штрафів, не прийнятих до заліку витрат, проведених з порушенням чинного законодавства - 46,8 тис. грн. Проведено 358 перевірок страхувальників.

 

За 9 місяців застраховані особи отримали матеріальне забезпечення за загальнообов'язковим державним соціальним страхуванням на суму 3234,6 тис. грн. Із них через тимчасову втрату працездатності виплачено 2246,7 тис. грн., вагітність та пологи - 920,8 тис. грн., на поховання - 67,2 тис. грн.

 

Також у цей період за рахунок коштів Фонду застрахованими особами використано 248 санаторно-курортних путівок, із них 32 дорослого з дитиною. На ці цілі використано 1092,4 тис. грн. Влітку 2009 року в дитячих оздоровчих таборах відпочило 350 дітей на суму 238,7 тис. грн. Здоров'я люди поліпшували на курортах Трускавця, Моршина, Миргорода, Південного берега Криму.

 

Попереду на школярів чекають зимові канікули. Відпочиватимуть вони в оздоровчому закладі "Зоряний" ВАТ "Сумихімпром" та дитячому закладі "Ровесник". Вартість путівки складатиме 1700-1900 грн.

 

Нинішній рік не буде винятком стосовно дитячих новорічних подарунків. Їх одержать діти віком до 14 років. Кожен подарунок, що складається з кондитерських виробів, коштуватиме близько 18 гривень.

 

Сергій ГАЛЬЧЕНКО, 

директор Роменської міжрайонної

виконавчої дирекції Фонду

соціального страхування

з тимчасової втрати працездатності.

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

konotop4
konotop4