Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Права на мопед
Вісті Роменщини
П'ятниця, 19 лютого 2010, 09:16      Ромни, Сумська область

29 грудня 2009 р. набула чинності Постанова Кабінету Міністрів України від 23.12.2009 р. № 1371 "Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України", якою внесено зміни до Положення про порядок видачі посвідчень водія та допуску громадян до керування транспортними засобами, за­твердженого постановою Кабінету Міністрів України від 8 травня 1993 року № 340, та Порядку підготовки, перепідготовки і під­вищення кваліфікації водіїв тран­спортних засобів, затвер­дженого постановою Кабінету Міністрів України від 20 травня 2009 року № 487, а також викладено в новій редакції Порядок державної реєстрації (перереєстрації), зняття з обліку автомобілів, автобусів, а також самохідних машин, сконструйованих на шасі автомобілів, мотоциклів усіх типів, марок і моделей, причепів, напівпричепів, мотоколясок, інших прирівняних до них транспортних засобів та мопедів, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 7 вересня 1998 року № 1388.

 

Зазначеною постановою з 1 січня 2010 року запроваджується державна реєстрація мопедів.

 

Проведення першої державної реєстрації мопедів, придбаних до набрання чинності Порядку, документи про правомірність придбання яких у власників від­сутні, проводитиметься до 1.07. 2010 р. без надання таких документів на підставі ґрунтовних висновків, затверджених керівництвом УДАІ, після проведення перевірки законності придбання цих транспортних засобів.

 

На зареєстровані мопеди видаватимуться тимчасові реє­страційні талони з безстроковим терміном дії та номерні знаки, які передбачені чинним державним стандартом для цієї категорії транспортних засобів.

 

Вартість реєстрації мопедів включатиме: вартість тимчасового реєстраційного талона, номерного знака, послуг за огляд транспортного засобу та оформ­лення реєстраційних документів.

 

Микола ДУДКА, 

начальник Роменського ВРЕР УДАІ ГУМВС України

в Сумській області,

майор міліції.

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

9
9