Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Новини міста Вісті Роменщини Його серце зігріте добром
Його серце зігріте добром
Вісті Роменщини
П'ятниця, 26 лютого 2010, 10:55      Ромни, Сумська область

Протягом 24 років працює директором Великобубнівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Василь Андрійович Величко.

За покликом ду­ші - керівник, учитель, вихователь, ор­ганізатор. Людина, яка ніколи не зупиня­ється на досягнутому. Завжди в творчості, завжди в по­шуку.

 

Завдяки його наполегливості, працьовитості, ак­тив­ності школа стала однією з кращих у ра­йоні, з міцною матеріально-технічною базою та добре підготовленим і згуртованим колективом май­стрів педагогічної праці.

 

Талант керівника та властиві йому творчі здібності він уміло поєднує зі своїми висококвалі­фікованими знаннями щодо навчання і виховання підростаючого покоління. Постійно сприяє втіленню в практику роботи школи новітніх методів навчання і виховання.

 

За високий професіоналізм, самовідданість, активну громадську діяльність має грамоти відділу освіти РДА, обласного управління освіти, Мі­ністерства освіти і науки України. У 2007 році Василь Андрійович отримав звання "Від­мінник освіти України".

 

Нелегка доля випала цій скромній, привітній людині. Рано пішов із життя батько. Мама залишилася одна із дітьми, а їх було восьмеро. Свою материнську любов, порядність, працьовитість і чуй­ність перелила в дитячі душі. Вона навчала дітей старанно працювати, бути чесними, добрими, не зраджувати землю, яка їх зростила, не залишати нікого в біді. В цій родині виріс людяний, щирий, гідний громадянин України Василь Андрійович, який не розгубився в життєвому просторі, зайняв достойне місце в житті. Він завжди готовий прийти на допомогу і в радості, і в горі кожній людині. Його приємна посмішка та лагідний погляд зігрівають душі і серця кожному, хто з ним спілкується.

 

Василь Андрійович має за­служений авторитет і повагу в колективі, серед батьків, учнів, жителів села. Він не байдужий до справ громадського життя, тому неодноразово обирається депутатом сільської ради.

 

Справжня людина прагне бути Людиною завжди. Саме такі, як він, здатні відродити нашу державу, дати народу віру в краще майбутнє.

Нещодавно Василь Андрі­йо­вич відзначив свій ювілей. Ми сердечно вітаємо дорогого нашого колегу і хочемо низько вклонитись йому за доброту, лагідність, вимогливість, чуй­ність, привітність і побажати міцного здоров'я, успіхів у праці, щасливої долі, довголіття.

 

Колектив працівників

Великобубнівської ЗОШ

І-ІІІ ступенів.

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

Бульвар Шевченка
Бульвар Шевченка