Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Нові призначення
Вісті Роменщини
П'ятниця, 02 липня 2010, 12:24      Ромни, Сумська область

Розпорядженнями голови районної державної адміністрації Віктора Сєріка № 329 "Про призначення першого заступника голови райдержадміні­страції Хоронька С.В.", № 318 "Про призначення заступника голови райдержадміні­страції Ремінця В.В." і № 317 "Про призначення заступника голови райдержадміністрації Обідейка О.О." та № 290 "Про призначення на посаду керівника апарату районної державної адміністрації Ломка М.О." призначено заступників голови райдержадмі­ністрації та керівника апарату.

 

Всі новопризначені заступники є уродженцями Роменського району і мають великий досвід роботи на керівних посадах.

Сергій Васильович Хоронько народився 1962 року в с. Гудими, має повну вищу освіту, розпочав трудову діяльність у радгоспі "Андріяшівський". Після служби у Збройних силах працював керуючим відділенням у радгоспі "Андріяшів­ський". З 1993 р. - голова профспілкового комітету радгоспу, а з 1996 р. очолює сіль­госп­підприємство в с. Гудими. У 2003 р. - заступник голови районної ради, у 2004 р. - перший заступник голови райдержадміністрації.

У 2006-2007 рр. заступник директора ТОВ "Роменський торговий дім" та генеральний директор асоціації "Агро-ХХІ". З 2007 ро­ку і до призначення на посаду першого за­ступника голови райдержадміністрації працював начальником управління ПФУ в Роменському районі.

Олександр Олександрович Обідейко народився 1979 року в с. Перекопівка, має пов­ну вищу освіту, роз­почав трудову ді­яльність юрисконсультом КМП "Моноліт". З 2004 року очолював юридичний відділ райдержадміністрації. З 2005 року - заступник голови правління по заготівлі сировини ВАТ "Роменський молочний комбінат", з 2006 року - заступник директора з юридичних питань філії "Роменський молочний комбінат" ПП "Рось".

З 2009 р. і до призначення на посаду заступником голови райдержадміністрації - заступник директора ПП "Ромни-проект".

Василь Васильович Ремінець народився 1966 року у с. Рогинці, має повну вищу освіту, магістр державного управління. Розпочав трудову діяль­ність у 1986 році зоотехніком КСП "Ленін­ська правда" в с. Саку­ниха Недригай­лівсь­кого району. Після служ­би у Збройних силах навчався в Сум­ському державному пе­дагогічному інституті ім. А.С. Макаренка. З 1993 р. - директор станції юних натуралістів у м. Ромни.

З 1995 року працював у відділі в справах неповнолітніх міськ­виконкому, радником голови з організацій­но­го забезпечення ді­яль­ності виконкому районної ради. Після роботи на посадах завідуючого оргвідділом виконавчого апарату районної ради та начальника відділу орга­ні­заційної і кадрової роботи апарату райдержадміністрації у 2001 році призначений першим заступником голови районної державної адміністрації.

З 2003 року - заступник голови рай­держ­адміністрації. З 2005 року і до призначення на посаду за­ступника голови райдержадміністрації - завідуючий міськими кур­сами цивільної оборони. Учасник бо­йовий дій.

Керівником апарату РДА призначений Михайло Олександрович Ломко. Народився у 1960 році в с. Нетяловка Мглинського району Брянської області. Офіцер з вищою вій­ськово-спеці­альною освітою, інженер з експлуатації артилерійської зброї. З 1982 по 1993 р. - вій­ськова служба. Учасник бойових дій. На­горо­джений орденом Червоної Зірки. З 1993 р. - робота у відділі бо­ротьби з економічною злочинністю Роменського МРВ УМВС. З 1996 року - керівник оперативного відділу Роменського міськ­рай­відділу податкової міліції  ДПА України в Сумській об­ласті. В 1998 році очолив юридичний від­діл ВАТ "Біловодський комбінат хлібо­продуктів" у с. Біловод. З 2005 року - директор ТОВ "Роменський торговий дім".

За інформацією сектора з питань внутрішньої політики 

Апарату райдержадміністрації.
 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

Святкова площа
Святкова площа