Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Новини міста Вісті Роменщини Хабарників у погонах схопили на гарячому
Хабарників у погонах схопили на гарячому
Вісті Роменщини
Вівторок, 06 липня 2010, 13:25      Ромни, Сумська область

У вересні минулого року співробітники Служби безпеки України затримали керівника сектора карного розшуку Шосткинського міськрайвідділу ГУ МВС України в Сумській області під час отримання ним хабара від жительки Шостки за вирішення питання щодо непритягнення її чоловіка до кримінальної відповідальності за вчинення злочину, пов’язаного із зберіганням наркотичних засобів.

 

Вироком Кролевецького ра­йонного суду Сумської області колишнього працівника міліції визнано винним у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 368 (одержання хабара), ч. 3 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем), ч. 1 ст. 190 (шахрайство), ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 190 (замах на шахрайство), ч. 4 ст. 27, ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 369 (підбурювання до давання хабара) Кримінального кодексу України. Йому призначено покарання у вигляді по­збавлення волі на строк 5 років 6 місяців з конфіскацією майна.

У січні цього року співробіт­никами Служби безпеки України був затриманий слідчий відділу з розслідування дорожньо-транспортних пригод слідчого управління ГУ МВС України в Сумській області під час отримання ним хабара у власному автомобілі від мешканця Охтирки за сприяння у відмові в порушенні кримінальної справи за фактом ДТП.

Згідно з вироком Тростянецького районного суду Сумської області його визнано винним у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 190 (шахрайство), ч. 3 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем), ч. 4 ст. 27, ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 369 (підбурювання до давання хабара) Кримінального кодексу України та призначено покарання у ви­гляді позбавлення волі на строк 5 років.

Прес-група УСБУ

в Сумській області
 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

17
17