Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Новини міста Вісті Роменщини Безплатно прибирають востаннє
Безплатно прибирають востаннє
Вісті Роменщини
Середа, 01 грудня 2010, 00:00      Ромни, Сумська область

Після узгодження плану вивезення найбільших стихійних сміттєзвалищ з можливостями 23 підприємств і ЖЕКів, що можуть допомогти технікою та пальним, на околицях Ромен закипіла робота.

У першу чергу «під прицілом» опинилися вулиці Прокопенка, Комарова, Ремінця, Декабристів, Миру, Артема, Калініна, Індустріальна, Київська, Поповича, Лісова, Залізнична, Чапаєва. Міський голова М.К. Калашник особисто контролює хід робіт.

Санітарно неблагополучні райони залишаться «на мушці» надовго, а не тільки до першого снігу. Але прибиральну техніку на очищені ділянки вже не доведеться заганяти, – запевнив очіль­ник міста. Навесні в загрозливих місцях поставлять великогабаритні контейнери, отримані в рамках міжнародної програми ТАСІS. Натомість мешканців зобов’яжуть укласти договори про вивезення сміття, а на порушників чекатимуть посилені правила санітарного благоустрою.

«Місто буде чистим!», – поо­біцяв міський голова у передвиборній програмі. У відповідь він чекає відповідального ставлення мешканців до довкілля. Для цього достатньо просто цінувати працю людей, яким доводиться зараз прибирати сміття за іншими.

Денис МЯГКОВИЧ
 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

21
21