Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Влада
Вісті Роменщини
Понеділок, 27 грудня 2010, 00:00      Ромни, Сумська область

Міський голова Микола Калашник провів нараду з керівниками бюджетоутворюючих підприємств Ромен. Обговорено шляхи співпраці влади і бізнесу у комунальній та інших сферах. Також на зібранні йшла мова про наповнення міського бюджету, забезпечення належних умов праці на підприємствах, дотримання соціальних гарантій для працівників.

Т. в. о. голови райдержадміністрації Василь Ремінець та керуючий апаратом РДА Михайло Ломко привітали працівників управлін­ня ПФУ в Роменському районі з нагоди двадцятої річниці створення Пенсійного фонду України. Під час зустрічі поспілкувалися з колективом управління та ветеранами, котрі нині знаходяться на заслуженому відпочинку.

На апаратній нараді, яку провів міський голова Микола Калашник, мова йшла про роботу комісії у справах увічнення пам’яті жертв війни та політичних репресій, виконання розпорядження міського голови „Про затвердження міських заходів на 2008-2011 роки „Ромни – територія повноцінного життя”.

Як повідомив начальник головного управління міського господарства Михайло Кочерга, заплановано перепоховання радянських воїнів, похованих в урочищі Огнівщина та на території дитячого табору „Вогник”, спорудження пам’ятника загиблим на фронтах Великої Вітчизняної в Лозівському мікрорайоні. Ряд уже існуючих пам’ятників потребують реставрації. Пропозиції щодо виді­лення коштів на ці цілі будуть направлені на розгляд депутатів під час формування міського бюджету на 2011 рік.

Вживаються заходи для забезпечення доступу людей з обмеженими фізичними можливостями в установи, організації, магазини, аптеки і т.п. Проте поки що, як зазначив начальник управління праці та соціального захисту населення міськвиконкому Юрій Скиба, не скрізь обладнано пандуси. Зокрема, надійшли пропозиції від інвалідів щодо облаштування пандусів у супермаркетах „Оазис” і „Смак”. Альтернативою в даному питанні може стати можливість замовити доставку необхідних продуктів додому. Зрозуміло, за символічну оплату такої послуги чи й зовсім безкоштовно.

Також міський голова наголосив на необхідності активізувати процес розрахунку споживачів із теплопостачальниками.

Дуже схвально відгукнувся очільник Ромен про організацію свята відкриття міської новорічної ялинки у День Святого Миколая.

Не обійшлося й без курйозів. Молодий роменець навіщось поцупив з-під ялинки Діда Мороза і тепер разом із мамою змушений пояснювати причини викрадення казкового персонажа. Можливо, вирішив узяти в заручники, щоб обміняти у Снігуроньки на мішок подарунків?

Андрій ЛЮБСЬКИЙ
 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

Урочистий мітинг
Урочистий мітинг