Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Новини міста Вісті Роменщини Виконавська оптимізація
Виконавська оптимізація
Вісті Роменщини
Вівторок, 18 січня 2011, 00:00      Ромни, Сумська область

Виконавська дисципліна працівників міськвиконкому стала незапланованим, але ключовим питанням, розглянутим на апаратній нараді, яку провів міський голова М.К. Калашник.

Два з трьох пунктів порядку денного виявилися непідготовленими. Один із них – вже втретє. Заступник міського голови О.В. Проценко гостро прокоментувала таке ставлення відповідальних осіб до підготовки апаратних нарад. Для усунення недоліків впроваджено кадрові зміни та ряд інших заходів, спрямованих, зокрема, на оптимізацію роботи подіб­них зустрічей, покращення якос­ті розгляду звернень громадян.

Заступник міського голови В.Г. Дудко проаналізував місь­ку стратегію демографічного розвитку до 2015 року, що впроваджується з 2007 року. Її складові передбачають профе­сійне навчання безробітних, створення нових робочих місць, відповідну освітньо-інформаційну діяльність навчальних і медичних закладів, популяризацію фізкультури й спорту та ін. На жаль, на сьогодні смертність на Роменщині у 2,5 раза перевищує народжуваність, – зауважила головний лікар ЦРЛ В.В. Гунькова. Тому період реалізації стратегії, напевно, доведеться продовжити на триваліший термін, – додала вона.

Міський голова також ознайомився з оперативною інформацією. Про стан галузей коротко прозвітували керівники підрозділів міськвиконкому, державних, комунальних та інших установ. Зокрема, за оприлюдненими даними, заборгованості теплопостачальних підприємств за газ немає, натомість споживачі м. Ромни заборгували за блакитне паливо більш як 3 млн. грн.

Юрій ПРОКОПЕНКО
 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

Вулиця Руденко
Вулиця Руденко