Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Новини міста Вісті Роменщини Жартівник-прапороносець
Жартівник-прапороносець
Вісті Роменщини
Четвер, 27 січня 2011, 23:34      Ромни, Сумська область

Інколи освічені люди роблять дивні речі. Дехто називає це проявом геніальності. Та про такі якості важко судити з вчинку мешканця Роменщини 1961 р. н., який викрав прапор міста з міськрайонного центру зайнятості населення.

11 січня він вирушив до Ромен, щоб стати на облік у МЦЗН як безробітний. Вища освіта, досвід роботи давали змогу сподіватися на хорошу вакансію й відповідне ставлення. Однак спіз­нення на кілька хвилин не до­зволило йому пройти необхідні процедури. Пропозицію адміні­стратора записатися на прийом через кілька днів він сприйняв як прояв неповаги. Та й добиратися з села далекувато. Справедливо, на його думку, обурившись, відвідувач вирішив звернутися до директора установи з вимогою приділити більше уваги проблемі. Нетривале очікування керівника його вкрай обурило.

Звичайно, можна було вибити вікно чи закидати будівлю сніжками, однак інтелігент цього собі не дозволив. Він просто заховав за пазуху один з трьох прапорів, що прикрашали стіни коридору. На державний стяг, напевно, рука не піднялася, а от зеленим символом Ромен він не погребував. Врешті заспокоївшись, злодій пішов геть, на ходу бовкнувши ошелешеному адміністратору: «Прийду 19-го з прапором». Зміст цієї фрази той зрозумів лише згодом. Коли про все стало відомо міліції, крадій вже їхав на рейсовому автобусі додому. На кінцевій зупинці його й зустріли оперативники.

Наталія ВОЙТЕНКО,

помічник начальника Роменського міськвідділу

УМВС України зі взаємодії

з громадськістю та ЗМІ.

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

3
3