Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Новини міста Вісті Роменщини Питання земельні й комунальні
Питання земельні й комунальні
Вісті Роменщини
Середа, 02 березня 2011, 21:52      Ромни, Сумська область

П’ята сесія міської ради шостого скликання, яку провів міський голова Микола Калашник, розпочалася дещо незвично - з нагороджень.

Очільник Ромен вручив почесну грамоту голови обласної ради нашому земляку, депутату обласної ради трьох скликань Віталію Івку за плідну працю задля процвітання Сумщини і з нагоди сімдесяти­ліття. У свою чергу ювіляр побажав обранцям громади успіхів у роботі на благо рідного міста.

Окрилені напутнім словом ветерана депутати приступили до реалізації порядку денного. Серед внесених на розгляд питань більшість стосувалися комунального господарства та сфери земельних відносин. Стан справ у комуналці хвилював і пікетувальників із місцевого осередку ПСПУ, котрі на чолі з Сер­гієм Гаврасем із гарбузом, плакатами і вимогами, зокрема повернути підприємства водопостачання і водовідведення у комунальну власність, зустрічали всіх, хто зранку минулої п’ятниці прямував до міськвиконкому.

Оперативно розглянувши земельні питання, народні обранці затвердили перелік об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації у 2011 році, та список гуртожитків, кімнати в яких підлягають приватизації.

Прийнято рішення про створення КП „Шляховик” і звільнення теплопостачальних комунальних підприємств від сплати держ­мита за судовими позовами. При цьому депутати висловили настійне побажання почути від керівництва КП „Ромникомунтепло” інформацію про стан справ на підприємстві та кроки щодо зменшення заборгованості.

І озвучені депутатські запити, і „різне” теж в основному стосувалися комуналки.

У запитах Якова Зубана, Сергія Біляєва та Надії Гори йшла мова про необхідність інформування про виконання підприємствами, що обслуговують житловий фонд, договірних зобов’язань та перевірку роботи тепловиків, розробку програми відродження міського парку культури і відпочинку, наведення ладу у питанні використання комерційними структурами підвалів, горищ, технічних приміщень багатоповерхівок. Всі вони направлені на вивчення профільним заступникам міського голови.

У „різному” піднімалися питання про відновлення роботи ліфта у будинку на вул. Кор­жівській, 65, розчищення від снігу дороги до кладовища в Лучках, вчасного фінансування робіт із саночистки Ромен. Стурбова­ність викликала діяльність власників нового будівельного супермаркету, що на території колишнього заводу „Поліграфмаш”. Зо­крема, постали питання: куди поділися три з чотирьох блакитних ялинок? Хто давав дозволи на виконання тих чи інших робіт на території поблизу супермаркету і чи взагалі вони є? А якщо немає, то чому не зреагували відповідні контролюючі служби?

Павло КЛЮЧНИК.

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

konotop8
konotop8