Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Новини міста Вісті Роменщини Програма “Власний дім”
Програма “Власний дім”
Вісті Роменщини
Понеділок, 21 березня 2011, 00:00      Ромни, Сумська область

Не перший рік на Роменщині діє обласна цільова програма підтримки індивідуального житлового будівництва на селі “Власний дім”. Реалізація її доручена Сумському обласному КП “Фонд інвестування об’єктів соціальної сфери та промисловості”.

Мета – фінансова допомога індивідуальним забудовникам шляхом надання їм довгострокових кредитів строком до 20 років, а молодим сім’ям, вік яких не перевищує 35 років, до 30 років під 3% річних. Відсотки за користування кредитом нараховуються від суми, що знаходиться в користуванні позичальника та сплачуються щомісяця. Погашення кредиту проводиться рівними частинами щороку. Кредити надаються: на будівництво, закінчення незавершеного будівництва, реконструкцію, ремонт, придбання житла, газифікацію житлових будинків, добудову до житлових будинків, спорудження господарських об’єктів.

Детальну інформацію можна отримати за адресою: м. Ромни, вул. Коржівська, 44, тел. 2-34-34.

Зазначу, що вищеназваними послугами скорис­талися мешканці Смілівської та Дібрівської сільрад під час газифікації житлових будинків минулого року, а жителі з Овлашів – для завершення будівництва. Є й інші приклади. Вони варті наслідування.

Віра БЕЗДІДЬКО,

менеджер фонду.

 

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

9 травня 2009
9 травня 2009