Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Новини міста Вісті Роменщини Медицина, тарифи, фінанси
Медицина, тарифи, фінанси
Вісті Роменщини
Понеділок, 21 березня 2011, 00:00      Ромни, Сумська область

На засіданні виконкому, яке провів міський голова Микола Калашник, розглянуто питання розвитку сімейної медицини, затверджено тарифи теплопостачальних під­приємств та фінансові плани ряду комунальних підпри­ємств.

Як зазначила Раїса Слуцька, завідуюча терапевтичною службою поліклінічного відділення ЦРЛ, навряд чи можна говорити про якийсь розвиток сімейної медицини в Ромнах у період з 2004-го по нинішній рік. Лише нещодавно виділено приміщення під амбулаторію на вул. Київській. Аналогічні приміщення потрібно шукати й в інших мікрорайонах. Також постає питання забезпечення сімейних лікарів транспортом і хоча б мінімальним набором обладнання та інструментів. Лише після позитивного вирішення цих проб­лем можна говорити про певний поступ у розвитку первинної медичної допомоги.

Розробка заходів, спрямованих на розвиток сімейної медицини, доручена профільному заступнику міського голови Володимиру Дудку.

На засіданні виконкому за­тверджено тарифи на послуги з централізованого опалення помешкань роменців КП „Ромнитеплосервіс” РМР”, бюджетних організацій та інших споживачів КП „Ромникомунтепло” РМР” (з ними ви можете ознайомитися на сторінках міськрайонки).

Обговорено фінансові плани на нинішній рік ряду комунальних підприємств – „Торговий ряд”, „Комбінат комунальних під­приємств”, „Міський парк культури і відпочинку ім. Т.Г. Шевченка”. Як зазначив міський голова, питання є до керівників кожного з них. Зокрема, йшлося про можливе закриття КП „Торговий ряд” через збитковість, незважаючи на всі зусилля керів­ника. Директору міського парку доручено найближчим часом взяти на баланс дитячий майданчик, встановлений за кошти меценатів.

Також на засіданні виконкому розглянуто інші питання.

Павло КЛЮЧНИК
 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

Масляня
Масляня