Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Спорт
Вісті Роменщини
П'ятниця, 15 квітня 2011, 00:00      Ромни, Сумська область

Турнір пам’яті директора

Пам’яті колишнього директора Хмелівської школи Е.Б. Костюка, який багато зробив для розвитку волейболу на Роменщині, присвятили сільський турнір з цього виду спорту.

Свого часу Едуард Борисович ініціював проведення традиційного міжрайонного змагання з волейболу ім. Командарма Федька. Команда с. Хмелів завжди обирала його капітаном і часто перемагала гостей із Недригайлова, Бурині, Ромен і Прилук. У першостях Сумської області вона постійно входила до шістки кращих.

Турнір пам’яті відбувся за підтримки депутата районної ради А.М. Демченкова, педагогічного колективу Хмелівської ЗОШ. Його ініціаторами стали волейболісти Хмелова, педагоги, сільська рада, відділ у справах молоді та спорту РДА. Суддівство на високому професійному рівні забезпечили В.В. Шитюга, П.А. Фаландаш. Перемогу одержала команда с. Хмелів, випередивши роменців і рогинчан.

Тетяна ТУНІК,

заступник начальника відділу у справах молоді та спорту РДА.

 

«Кубок воїна»

З 16 лютого до 16 березня проходив турнір із баскетболу "Кубок воїна". У змаганнях взяли участь команди учнів шкіл №№ 1, 2, 4, 5, 11, а також збірна вчителів фізичного виховання, яка й вийшла переможцем.

Лідери отримали цінні подарунки відділу з питань ФК і спорту міськвиконкому.

Висловлюємо подяку вчителям Миколі Коротких (СЗОШ № 1), Віктору Дашку (№ 2), Сергію Черевку, Георгію Москаленку (ЗОШ № 4), Олександру Балябі, Дмитру Скрипці (№ 5), Олексію Бугриму (№ 11) за активну участь і пропаганду здорового способу життя.

Ірина ГОНЧАРОВА,

головний спеціаліст відділу з питань ФК і спорту міськвиконкому.

 

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

Святкова хода
Святкова хода