Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Новини міста Вісті Роменщини Непроста ситуація вимагає злагоджених дій
Непроста ситуація вимагає злагоджених дій
Вісті Роменщини
Субота, 30 липня 2011, 00:00      Ромни, Сумська область

На засіданні виконкому, яке провів міський голова Микола Калашник, розглянуто стан виконання програми соціально-економічного розвитку Ромен та наповнення бюджету за шість місяців нинішнього року. Інформували заступник місь­кого голови Олександр Яковенко та начальник фінансового управління Павло Лаврик. Вони проаналізували діяльність усіх галузей міського господарства, наголосили на необхідності економити кошти, не допускаючи перевитрат.

Було заслухано арбітражного керуючого ВАТ “Роменський завод АТС” Юрія Ховріна щодо перспектив погашення боргів підприємством-банкрутом. Запропонована ним програма однозначно не задовольнила міську владу, хоча виступаючий і намагався переконати, що іншого шляху немає.

– Сьогодні склалася досить напружена обстановка із фінансуванням навіть життєво найнеобхідніших напрямків, – наголосив, підбиваючи підсумки розгляду питання, Микола Калашник. – І влада докладає максимум зусиль, щоб місто жило і працювало в нормальному режимі. Розраховую на розуміння і злагоджені дії всіх керівників підприємств, установ, організацій задля виходу з цієї непростої ситуації. Не очікуйте на диво, а спрямовуйте зусилля лише на щоденну напружену працю на благо громади.

Інформацію взято до відома.

Начальник управління ПФУ в м. Ромни Алла Біленко зупинилася на питаннях співпраці з міською владою щодо погашення боргів до Фонду. Зокрема, завдяки спільній роботі погашено понад 800 тис. грн. недоїмки. Результативною є й співпраця з міжрайонною прокуратурою. А от ефективність ді­яльності державних виконав­ців має бути кращою.

На засіданні виконкому розглянуто й інші питання, по яких прийнято рішення.

Павло КЛЮЧНИК.

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

Засулля
Засулля