Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Я горда вибором
Вісті Роменщини
П'ятниця, 07 жовтня 2011, 07:58      Ромни, Сумська область

Знайомою стежиною що­дня крокую до рідного навчального закладу - Роменського коледжу Сумського НАУ. Навчаюся на другому курсі відділення "Монтаж, обслуговування та ремонт електротехнічних установок в АПК".

У цьому році коледж святкує ювілей - 90 ро­ків. Поважна і серйозна дата. Наш заклад - один із найкращих у Сумській області. Вважаю, що зробила, як для дівчини, досить серйозний вибір, об­равши цю спеціальність.

Для навчання у нас є всі умови. Кабінети обладнані сучасними технічними засобами, комп'ютерною технікою. У цьому році додався й мультиме­дій­ний проектор. Студенти ма­ють всі можливості для проходження практичних занять.

Та найбільша цінність навчального закладу - ви­кладачі, які завжди раді допомогти, порадити, за необхідності підтримати. Проблеми сту­дентів вони сприймають як свої. Якщо інколи й звучать докори з їхніх вуст, то це тільки заради того, щоб не збочили ми на непростих життєвих дорогах. Педагоги дають нам не тільки нові знання, а й вчать долати труднощі, виховують такі риси характеру, як людяність, правдивість.

При згадці про коледж постають не тільки навчальні процеси, а й безліч цікавих заходів. Це - спортивні змагання, виступи учасників художньої самодіяльності.

Особисто я віддаю навчанню багато часу, тому в заліковій книжці маю лише відмінні оцін­ки. В цьому році отримую стипендію голови Сумської обласної дер­жавної адміністрації Юрія Чмиря.

Анна БАЙДИК,

студентка другого курсу.

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

Мітинг
Мітинг