Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Дефіцит деревини
Вісті Роменщини
Субота, 05 листопада 2011, 21:49      Ромни, Сумська область

Про конкуренцію на ринку деревини та захист місцевого товаровиробника в цій сфері повів мову директор ДП “Роменське лісове господарство” Олег Закусило під час зустрічі з приватними підприємцями Роменщини

Зокрема, він ознайомив за­прошених із наказом Державного комітету лісового господарства України від 2007 року, згідно з яким продаж необробленої деревини можна здійснювати тільки через аукціони. Досі проблема не стояла так гостро. Відносно невеликі потреби місцевих пилорам задовольняли залишки сировини, не реалізованої на торгах. Однак невдовзі ці обсяги можуть скоротитися до мінімуму. Тому керівник лісгоспу запропонував підприємцям теж брати активну участь в аукціонах. Крім того, за “круглим столом” визначили необхідні для збереження дієздатності роменських деревообробних підприємств обсяги сировини. Щоб, за необхідності, залучати постачальників з інших лісових господарств.

Також підготовлено відповідний лист-звернення до представників влади. Обрано делегата, який представлятиме інтереси місцевих переробників на аналогічній зустрічі в обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Юрій ПРОКОПЕНКО
 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

Псел
Псел