Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Новини міста Вісті Роменщини У НОВИЙ РІК з новою школою
У НОВИЙ РІК з новою школою
Вісті Роменщини
П'ятниця, 25 листопада 2011, 09:11      Ромни, Сумська область
Минулого тижня голова облдержадміністра­ції Юрій Чмирь відвідав наш край. Зокрема, очільник області разом із керівництвом міста і району побував у Роменській СЗОШ № 1 ім. П.І. Калнишевського, де поспілкувався з педагогами та учнями, будівельниками й особисто перевірив хід робіт з облаштування класів і актового залу в добудованому приміщенні.

Варто зазначити, що завершення спорудження нового навчального корпусу вихованці та їх наставники чекали понад два десятиліття. І якщо б при його вході розмістити табличку з прізвищами всіх високопосадовців із Сум та Києва, які обіцяли посприяти його завершенню, – вийшов би досить довгий список.

– Завершення довгобуду – знакова подія не лише для нашої школи, а й для всього міста, – наголосила директор навчального закладу Валентина Судьїна. – Це стало можливим саме завдяки підтримці голови ОДА, міської влади і меценатів.

Традиційно не залишився осторонь важливої справи і знаний благодійник, людина, що постійно дбає про створення умов для розвитку підростаючого покоління, директор ТОВ „Роменський завод продтоварів”, депутат обласної ра­ди, радник голови ОДА Олександр Саєнко. Він пообіцяв, що  шість класів у новобудові будуть обладнані сучасними муль­тимедійними комплексами його коштом.

– Це – реальний приклад соціальної відповідальності вла­ди і бізнесу, співпраці, спря­мованої на розвиток регіону, – підкреслив Юрій Чмирь.

Керівник Сумщини поставив перед будівельниками завдання здати об’єкт у найкоротші терміни – до 15 грудня, аби школярі зустріли Різдвяні свята вже у новій споруді. А під час спілкування з учнями прийняв запрошення на новорічний вогник, що відбудеться у новому актовому залі.

Також голова ОДА побував у Анастасівці. Про це у наступному номері газети.

Петро КАРАБУТ
 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

Ленін
Ленін