Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Новини міста Вісті Роменщини Цигарка й чарочка – небезпечна парочка
Цигарка й чарочка – небезпечна парочка
Вісті Роменщини
Четвер, 08 грудня 2011, 22:19      Ромни, Сумська область
Майже щодня надходять повідомлення про пожежі, загибель і травмування осіб внаслідок ку­ріння у ліжку, найчастіше в нетверезому стані. Лихо трапляється, коли людина непомітно засинає і не відчуває, як випускає з рук недопалок.

Саме любов до оковитої найчастіше стає каталізатором вогняних трагедій, коли й без того не надто забезпечені родини вмить залишаються ще й без даху над головою, а деколи і з життям прощаються.

Така пожежа трапилася 10 листопада в с. Анастасівка у житловому будинку на вул. Калініна, 3. Під час обстеження споруди було виявлено два тіла без ознак життя. Слідство встановило, що власниця  будинку гр. Баранник Г.П. загинула через хворобу серця, а її син Баранник М.А., зморений алкоголем, не помітив смерті матері й, намагаючись розпалити піч, знепритомнів, став жертвою окису вуглецю, що утворюється під час згорання палива.

Жахлива подія трапилася 21 листопада. Ліквідовуючи пожежу в будинку на вул. Перемоги, 33 в с. Коновали, мешканці села знайшли два трупи односельців, які задихнулися в диму.

28 листопада в с. Плавинище на вул. Чапаєва, 9 сусіди виявили загорання будинку і знайшли обгоріле тіло господаря. Під час розслідування обставин виникнення пожежі з’ясували, що гр. Семенко Л.Д. у стані алкогольного сп’яніння заснув у ліжку із запаленою сигаретою, що й спричинило трагічні наслідки.

Роменський районний відділ управління Держтехногенбезпеки в Сумській області звертається до мешканців міста і району з проханням бути уважними та обережними при поводженні з вогнем. Не піддавайте своє життя та життя оточуючих вас людей смертельній небезпеці від пожежі!

Тетяна ВІННІК,

інспектор Роменського РВ управління

Держтехногенбезпеки

в Сумській області.

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

Псел
Псел