Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Новини міста Вісті Роменщини Головні фінансові документи затверджено
Головні фінансові документи затверджено
Вісті Роменщини
Середа, 11 січня 2012, 21:33      Ромни, Сумська область
Після того, як Верховна Ра­да ухвалила Закон „Про дер­жав­ний бюджет України на 2012 рік”, відбулися останні в 2011 році засідання сесій обласної, міської і районної рад шостого скликання.

Головними питаннями в порядках денних були про за­твердження програм соціального і економічного розвитку Сумщини, Ромен і Роменського району та відповідних бю­­джетів. Тож Новий рік наш регіон зустрічав із затвердже­ни­ми головними фінансовими документами.

На обласній сесії народні обранці розглянули загалом чо­тирнадцять програм, внесли зміни до п’яти.

Депутати Роменської міськ­ради затвердили програму розвитку інформаційного простору та формування толерантного суспільства на 2012-2015 ро­­ки, положення про облік і ви­користання безхазяйного майна та відумерлої спадщини, внесли зміни до структури і штатів апарату міської ра­ди й виконавчого комітету, скасували рішення виконкому „Про проведення відкритих кон­курсів на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального корис­ту­вання в місті Ромни” та „Про затвердження умов проведення відкритих конкурсів на пе­ре­везення пасажирів на місь­ких автобусних маршрутах загального користування в міс­ті Ромни”.

На сесії Роменської райради прийнято програми зайнятості населення Роменського району на 2012-2014 роки та під­вищення енергоефектив­нос­ті в районі на 2012-2015 роки.

Петро КАРАБУТ.
 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

016
016