Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

ТВОРЯТЬ КРАСУ
Вісті Роменщини
Четвер, 15 березня 2012, 21:09      Ромни, Сумська область
У виставковій галереї ім. І.П. Кавалерідзе пройшла виставка робіт майстринь учителів-реабілітологів центру реабілітації дітей-інвалідів Світлани Ковальової та Світлани Новак.

Ліпити та малювати С.М. Ковальова любила з дитинства. Цьому навчив батько. А техніку ліплення з солоного тіста освоїла завдяки подрузі. Саме її використовує під час роботи з дітьми. Мистецтво ліплення з солоного тіста називають тістопластикою або біокерамікою, адже борошно та сіль - це природні, екологічно безпечні продукти. "Моє педагогічне кредо: через золоті руки - до золотого серця, - говорить вона. - Якщо дитина навчилась створювати прекрасне своїми руками, вона цінує і береже чужу працю".

С.О. Новак, незважаючи на випробовування долі, залишається ніжною, доброю жінкою, а також малює прекрасні картини. З дитинства не випускала пензля з рук, весь вільний час присвячує цьому захопленню. Отримала диплом художника-оформлювача.

Роботи двох Світлан переповнені теплом, світлом, радістю та ніжністю.  Приємні, яскраві кольори піднімають настрій, радують око.

Катерина РУБАНИК,

методист міського Будинку культури.

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

Відкриття вокзалу
Відкриття вокзалу