Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Новини міста Вісті Роменщини Високі показники безпеки
Високі показники безпеки
Вісті Роменщини
Четвер, 05 квітня 2012, 20:11      Ромни, Сумська область
Охорона праці – одна з важливих складових розвитку суспільства. Керівників підпри­ємств, де цьому напрямку приділяють максимальну увагу, традиційно вшанували в місь­кому Будинку культури. 

Кращі колективи, в яких ство­рені належні умови праці, досягнуто високих показників здоров’я і безпеки співробітників, визначав організаційний комітет, який очолив заступник міського голови О.Ф. Яковенко. До складу журі також уві­йшли представники управління праці та соціального захисту населення, відділення Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у м. Ромни, міськрайонного центру зайнятості населення, райсанепідемстанції.

За підсумками діяльності 2011 року перше місце вибороло ТОВ “Роменський завод продтоварів” (генеральний директор О.І. Саєнко, начальник відділу охорони праці В.М. Пі­вень); друге – ТОВ “Техно-Маш-Сервіс” (директор М.М. Кібець, інженер з охорони пра­ці В.П. Кобиш); третє – Ромен­ська дистанція колії Південної залізниці (начальник І.М. Курасов, інженер з охорони праці О.М. Пилипенко).

Грамоти та цінні подарунки переможцям вручив під час урочистостей секретар міської ради М.С. Цецюр.

Леся СТОЯН,

начальник відділу праці УПСЗН міськвиконкому.

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

4
4