Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

День незалежності
Вісті Роменщини
Неділя, 31 серпня 2014, 20:00      Ромни, Сумська область
Цьогорічне найголовніше свято України виявилося незвичним. На жаль, у гіркому контексті. Вперше за 23 роки суверенності на нашій території ведуться бойові дії. Українці мають боронити свої землі від путінських агресорів. Певно, саме за таких обставин вияви патріотизму більш ніж доречні. Саме тому будь-які заходи розважального змісту не включили до програми. Натомість містян закликали брати участь у всіляких акціях, які пропагують любов до рідної землі, свого народу.

Під час урочистого мітингу вітали зі святом голова обласної держадміністрації Володимир Шульга, міський голова Сергій Салатун, голова РДА Валерій Білоха.

Виступаючі згадали про подвиг Небесної Сотні, подякували тим, хто боронить нашу державу на східних теренах. Волонтерам, які підтримують бійців морально та матеріально, нагородили грамотами. Одна з них – Ірина Головач – зазначила, що всі небайдужі роблять це не заради відзнак, а за покликом серця й свідомості. За її словами, найбільшою втіхою для солдат є листи, написані дітьми.

Тетяна ЄЛІНА.

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

Вітання
Вітання