Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Коли людина - нелюд
Вісті Роменщини
Понеділок, 27 квітня 2015, 20:45      Ромни, Сумська область
Кожна людина має право на життя. Це незаперечний факт, який повинні поважати інші. Навіть у Десяти Заповідях сказано «Не убий!» Адже в іншому разі доведеться відповідати не лише перед людським, а й Божим судом. Це не всіх зупиняє. Проте рано чи пізно розплачуватися за скоєне все ж доведеться.

Старший прокурор міжрайонної прокуратури Світлана ДУМАЛ розповіла про завершення судового розгляду вбивства, яке в жовтні минулого року сталося на хуторі Карпіїв, що поблизу Великих Бубнів.

- Обставини справи такі: близько 17-ї години 27-річний чоловік прийшов до своїх знайомих, - розповідає Світлана Михайлівна. - На подвір’ї між господарем і гостем виникла сварка. Візитер, витративши всі наявні словесні аргументи, перейшов до застосування сили. Його не зупинило навіть те, що чоловік упав на землю, він продовжував бити його ногами та руками.

Агресію нападника підігрівало вжите спиртне. Він схопив кухонного ножа, котрий лежав на підвіконні хати, й наніс удари в область живота й спини. Жертва померла на місці пригоди.

- Вироком міськрайонного суду злочинця засуджено до 13 років позбавлення волі. Раніше він уже притягувався до кримінальної відповідності за спричинення тяжких тілесних ушкоджень саме цьому потерпілому і відбував умовну міру покарання. Проте вчинив новий злочин проти життя та здоров’я того ж самого громадянина.

Тетяна ЄЛІНА.

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

20
20