Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Наслідки негоди
Новини міста
П'ятниця, 09 липня 2010, 08:06      Ромни, Сумська область

Маяковського у центр став ще вужчимСильний дощ із градом наробив лиха на вулицях нашого міста. Якщо ще тиждень тому ми всі зі співчуттям слухали новини із Західної України, де стихія не припиняла господарювати впродовж багатьох днів, то ось тепер і на собі відчули, що проти сил природи людина – безсила.

На щастя, у Ромнах масштаби руйнувань були значно меншими, та все одно відчутними.

Зокрема, сильно розмило дороги у ярах. Так званий Базарний спуск від Маяковського у центр став ще вужчим. «Допомагає» його руйнуванню відсутність дерев на схилах та величезна кількість сміття.

Іншим «витвором» стихії став паркан на вул. Маяковського. Після сильного дощу він фактично зруйнувався. І тепер несе серйозну небезпеку перехожим. Цією дорогою ходять незрячі люди до УТОСу, та й вночі не всі можуть помітити яму, яка утворилась.

Ще один сюрприз від природи – для водіїв. Їм доводиться стежити, аби колесами не потрапити в ями, утворені від змиву шматків асфальту. Ось так себе повидить «ямковий» ремонт після негоди. Додають неприємностей і підмиті водою бордюри. Словом, тепер нашим комунальним службам доведеться активізувати свої зусилля, аби пошвидше привести місто до нормального вигляду.

 

Іванна Соловей

 

Фото

Паркан по  вул. Маяковського після дощу.

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

Святкова хода
Святкова хода