Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Новини міста Тандем-пресс Відкриття Центру інформаційних та адміністративних послуг в міськвиконкомі
Відкриття Центру інформаційних та адміністративних послуг в міськвиконкомі
Тандем-пресс
Понеділок, 14 грудня 2009, 09:47      Ромни, Сумська область

Відкриття Центру інформаційних та адміністративних послуг в міськвиконкомі 2 грудня у виконавчому комітеті Роменської міської ради відбулося урочисте відкриття Центру  інформаційних та адміністративних послуг. Ще в 2007 році розпочався проект Logo East ІІ, який став продовженням тісної співпраці з компанією VNG – international (Голландія). Результатом цього проекту і стало відкриття Центру, головна мета якого – прозорість, прискорення, удосконалення процедури розгляду звернень громадян.

 

Також працівники Центру  інформаційних та адміністративних послуг будуть надавати такі послуги: робота зі зверненнями громадян, з кореспонденцією від юридичних осіб, робота державного реєстратора до єдиного дозвільного центру, надання юридичних консультацій, видача довідок про склад сім’ї.

 

На відкриття Центру приїхали зарубіжні партнери і гості: чеську делегацію з міста Моравська Тршебова очолив мер міста  Йозеф Остадал. Разом з ним до Ромен прибули спеціалісти муніципалітету Мирослав Нетоліцкий - менеджер відділу економічного розвитку, Павел Сафаржик – начальник відділу внутрішньої політики. На чолі голландської делегації прибув мер міста Влаардінген Терк Брюнсма, Ян Хеккер – керівник проекту, Лео Маус та Луш Ван-де Стінта працівники з муніципалітету. Також були представники фонду «Спутнік» та його президент правління Бея Кльойтерс-Алберс.

 

Зарубіжні партнери та гості міста були задоволені результатом проекту. Йозеф Остадал, мер міста Моравська Тршебова, Терк Брюнсма, мер міста Влаардінген та Павло Помаран, міський голова Ромен, разом перерізали урочисту стрічку відкриття Центру. Будемо надіятись, що ті надії, які на нього покладають зарубіжні партнери і міськвиконком будуть виправдані і недаремні, а мешканці міста оцінять зручність, комфорт і досконалість центру,  а також професіоналізм його працівників.

 

Ще одна новинка виконкому – інформаційний термінал, за допомогою якого ви завжди маєте можливість відвідати офіційний сайт міста і знайти там інформацію про структурні підрозділи виконкому, знайти зразки заяв та багато іншого.

 

Центр  інформаційних та адміністративних послуг має ще й скорочену назву «Центр ДОК» (довідки, обслуговування, консультації). Розташований він на першому поверсі виконавчого комітету Роменської міської ради. Телефон Центру ДОК – 2-14-85.

 

Тетяна Подрєз

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

30
30