Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Новини міста Тандем-пресс На порядку денному - розмова з квартальними
На порядку денному - розмова з квартальними
Тандем-пресс
Неділя, 12 серпня 2012, 20:24      Ромни, Сумська область

На порядку денному - розмова з квартальнимиНарада з голова квартальних комітетів, у якій також взяли участь заступники міського голови, дільничні інспектори міськвідділу, закріплені за кварталами від виконавчого комітету, керівники служб та відділів виконкому, депутати міської ради.

У вступному слові заступник міського голови, керуюча справами виконкому Олена Проценко зосередила увагу, що такі зустрічі проводяться для більшої поінформованості голів кварталів щодо діяльності міської ради, виконаних робіт, взагалі стану справ у місті. Й кінцевим результатом є підвищення рівня довіри громадськості до органу місцевого самоврядування та прийнятих ним рішень, залучення мешканців міста до процесів формування та реалізації державної політики.

Тож, у ході наради було заслухано питання виконання програми соціального та економічного розвитку міста за І півріччя 2012 року, про що доповіла начальник управління економічного розвитку Юлія Янчук. Вона зупинилася на основних заходах, які були виконані в сфері житлово-комунального господарства, соціального захисту населення, освіти, культури тощо. Детальніше поінформувала доповідач і про виконання бюджету міста, зростання доходів населення та питання енергозбереження. При цьому, зауваження у відповідь надійшли з приводу неякісного виконання ремонту доріг, підсипки та грейдерування, на покращення чого пообіцяли прикласти більше зусиль.

Про організацію проведення звітно-виборних зборів голів квартальних комітетів міста розповіла начальник відділу внутрішньої політики Олена Кревсун. Як пояснили, голови квартальних, згідно положень, які затверджені виконавчим комітетом, раз на рік мають звітувати про пророблену роботу. Хоча, таких звітувань вже давно не проводилося. Не проводили також і перевибори квартальних, які мали відбутися два роки тому. Цього року в ході звітно-виборних зборів, які пройдуть з 20 серпня по 10 вересня, голови квартальних прозвітують про свою роботу за 2006-2012 роки, і можливо пройде переобрання голів кварталів, їх заступників, відповідальних за вулиці. Обговорюючи питання також звернули увагу на необхідність покращення взаємодії між депутатами, квартальними, дільничними інспекторами та відповідальними від виконкому, які мають бути як єдине ціле та разом працювати на користь громади.

Обговорення питання організації робіт у приватному секторі щодо вивезення твердих побутових відходів та дій при виявленні безгоспного майна стали завершенням наради.

 

Тетяна Василенко

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

46
46