Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Новини міста Тандем-пресс Міліція продовжує «накривати» точки самогоноваріння
Міліція продовжує «накривати» точки самогоноваріння
Тандем-пресс
Неділя, 12 серпня 2012, 20:27      Ромни, Сумська область
Роменський МВ УМВС в Сумській області продовжує проводити заходи щодо виявлення осіб, які займаються незаконною реалізацією фальсифікованих алкогольних напоїв. Регулярно проводяться відповідні рейди. На меті вони мають профілактику пияцтва, самогоноваріння, злочинів, які вчинені у стані алкогольного сп’яніння, а також виявлення осіб, які займаються виготовленням, придбанням, зберіганням, збутом самогону та інших міцних алкогольних  напоїв домашнього виготовлення. 

Так, лише за 7 місяців поточного року по даній лінії співробітниками міськвідділу було  складено 276 адміністративних протоколів та вилучено 197 літрів самогону. До адміністративної відповідальності було притягнуто 276 осіб. Зокрема, за ст. 176 «Виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його вироблення» КУпАП – 130 адміністративних протоколів, за ст. 177 «Придбання самогону та інших міцних алкогольних напоїв домашнього вироблення» КУпАП – 146 адміністративних протоколів.

На сьогоднішній день дільничні інспектори міліції продовжують на своїх дільницях займатися профілактичною роботою щодо протидії самогоноваріння та припинення діяльності точок самогоноваріння. Також, дільничними інспекторами міліції були проведені профілактичні бесіди з раніше судимими, особами, які формально підпадають під дію адміністративного нагляду, сімейними дебоширами та алкоголіками, з метою протидії самогоноваріння, спонукання неповнолітніх до вжиття алкогольних напоїв та наркотичних речовин та скоєння правопорушень й злочинів. Спільно з відділом кримінальної міліції у справах дітей були проведені бесіди з продавцями, з метою запобігання продажу неповнолітнім алкогольних напоїв та тютюнових виробів.

 

Тетяна Василенко

 

 

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

Тріо
Тріо