Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Новини міста Тандем-пресс Микола Калашник: “Кожен роменчанин повинен бути зігрітий увагою, теплом та вчасним перевезенням”
Микола Калашник: “Кожен роменчанин повинен бути зігрітий увагою, теплом та вчасним перевезенням”
Тандем-пресс
Вівторок, 25 грудня 2012, 20:57      Ромни, Сумська область
18.12.2012 року в залі засідань виконавчого комітету Роменської міської ради була проведена чергова апаратна нарада при міському голові Калашнику М.К. У першу чергу, міський голова наголосив, що у зимовий період, усі міські служби повинні працювати так, щоб кожен роменчанин був зігрітий увагою, і звичайно теплом.
Далі було заслухано інформацію начальника відділу з питань внутрішньої політики Кревсун О.О. щодо роботи координаційної ради з питань взаємодії із громадськими організаціями учасників бойових дій на території інших держав, зокрема з міською громадською організацією «Ветерани Афганської війни Роменщини».
Було відзначено значну допомогу воїнів-афганців у проведенні міських військово-патріотичних і спортивних заходів, конструктивність взаємовідносин цієї громадської організації з міською владою.
Головний спеціаліст юридичного відділу Полуян Л.В. поінформувала про роботу консультативного пункту, який створений при виконавчому комітеті міської ради для надання безоплатних консультативно-правових послуг населенню, який надає послуги третього четверга щомісяця.
За інформацією головного спеціаліста, протягом 2012 року безоплатну правову допомогу одержали 45 громадян, які найбільше потребували консультацій. Питання загалом стосувались земельних і майнових відносин, будівництва, сімейного законодавства, тощо.
Заступник міського голови, керуюча справами виконкому Проценко О.В. зазначила, що відповідні структурні підрозділи недостатньо працюють в плані надання повних відповідей та проведення роз'яснювальної роботи щодо таких питань, а це й полягає у добросовісному виконанні своїх функціональних обов'язків. На думку Олени Володимирівни, якщо людина в певній службі отримає повну, достовірну інформацію, зникне необхідність додаткової юридичної консультації.
Далі було заслухано інформації начальників управлінь, установ, організацій від яких залежить стабільна ситуація в місті.
Коротенько надали інформацію начальники управлінь ПФУ, управління праці та соціального захисту населення, щодо виплат, заборгованостей тощо.
За даними райСЕС санітарно-епідеміологічна ситуація у місті благополучна. За останній тиждень зареєстровано: 20 випадків інфекційних захворювань. ГРИП не зареєстрований, ОРЗ  на сезонному рівні й не перевищує показників. Лабораторією райСЕС взяті проби міської води на дослідження. Отже, за отриманими аналізами вода відповідає вимогам. Але, було зауважено, що для якісної води потрібна сучасна станція знезалізнення.
Викликала занепокоєння міського голови інформація перевізників. Отже, за останній тиждень у місті сталося 180 випадків зривів міського громадського транспорту, з них, 178 ПП Сезько О.В. Міським головою було наголошено, що з цим потрібно щось робити, а не жалітися на перевізників. Наголосив, що керівник підприємства має бути обізнаний щодо своєї справи, або взагалі змінювати керівництво, котре зуміє налагодити систему.
Міський голова Калашник М.К. дав низку доручень щодо забезпечення комунальних послуг, зокрема прибиранню доріг і тротуарів, утримання в належному стані автобусних зупинок і прибудинкових територій в умовах ожеледі та снігопадів.


Анна Марченко
 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

Сейм
Сейм