Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Новини міста Тандем-пресс Головне працювати на результат і все вийде. Секція з вільної боротьби
Головне працювати на результат і все вийде. Секція з вільної боротьби
Тандем-пресс
Середа, 16 січня 2013, 21:13      Ромни, Сумська область
Головне працювати на результат і все вийде. Секція з вільної боротьбиУ кожного  з нас виникають питання: чим окрім навчання у школі могла б займатися моя дитина? Які додаткові навички могла б здобути? Чим її відволікти від сидіння перед TV та за комп’ютером? Що зробити, щоб дитина була міцною та здоровою?

Мати справжніх друзів, займатися олімпійським видом спорту та отримати хорошу фізичну підготовку - все це можна у спортивній секції з вільної боротьби, яка була організована в м. Ромни у жовтні 2011 року, нині тренером та Президентом ГО «Федерація вільної боротьби Роменщини» Фединою Сергієм Івановичем.

Займаються в секції хлопці та дівчата, 3 вікових групи, загалом близько 60 чоловік. Із них 10 – вихованців школи-інтернат. Не зважаючи на короткий час існування  секції, маленькі спортсмени вже приймали участь у багатьох міських, обласних та всеукраїнських змаганнях та стали переможцями та призерами. Так, наприклад, останній місяць 2012 року був досить насичений подіями.

9 грудня з обласного турніру по вільній боротьбі додому повернулися 3 переможці.

16 грудня секція приймала участь в обласному турнірі з фізичної та акробатичної підготовки та отримали 3 командне місце.

А вже 22 грудня приймали участь у всеукраїнському турнірі з вільної боротьби серед борців 2000-2001 років народження, де приймали участь більше двадцяти команд із різних міст України. І у ваговій категорії 28 кг - 2 місце виборов Денис Олефір (ЗОШ №6).
За старання та бажання трудитися на День Св. Миколая усі борці вільного стилю отримали солодкі заохочувальні подарунки та Дід Мороз напередодні Нового року також не зміг пройти осторонь таких старанних спортсменів та залишив під ялинкою кожному солодощі.

Перед Новим роком ГО «ФВБР» влаштувала свято для маленьких спортсменів міста. Було запрошено дітей 2001-2006 років народження на Новорічний турнір з фізичної та акробатичної підготовки серед команд різних стилів єдиноборств. Відгукнулися на запрошення секції дзюдо, карате та рукопашного бою. В змаганнях приймало участь близько 80 учасників. По закінченню усі спортсмени отримали солодкі подарунки, а переможці ще  й цінні призи та грамоти. На церемонію нагородження завітав і сам Дід Мороз зі Снігуронькою. А колектив школи-інтернат привітав учасників змагань та їх вболівальників святковим концертом.

«Підводячи підсумки цього року, можна стверджувати, що для нас 2012 рік був досить успішним» - говорить тренер Сергій Іванович.

«Із допомогою організацій та підприємців міста ми придбали мати на борцівський килим і тепер маємо можливість тренувати дітей та проводити різні спортивні заходи. Хотілося б подякувати усім спонсорам, які допомагали, бо без них мрія наших дітей тренуватися залишилася б лише мрією. А також окрема вдячність керівництву Роменської загальноосвітньої школи-інтернат за надання можливості тренуватися в хорошому спортзалі. І ось завдяки загальним старанням спостерігаємо результати нашої праці. Мені дуже приємно бачити дитячі очі, що світяться від радості, а батьківські – від гордості за дитину. Головне – працювати на результат і все вийде!», - зауважив тренер.

На жаль, не кожен з батьків має можливість бути присутнім на тренуваннях та змаганнях своєї дитини. Для цього на сайті  vk.com («Вконтакте») була створена група “Юные борцы г. Ромны», де можна знайти фото та відео з кожного спортивного заходу, в якому приймає участь секція віьної боротьби м. Ромни.

 

Анна Марченко

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

40
40