Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Новини міста Тандем-пресс Позаміський табір "Вогник" розпочав оздоровлення маленьких роменців
Позаміський табір "Вогник" розпочав оздоровлення маленьких роменців
Тандем-пресс
Понеділок, 24 червня 2013, 21:37      Ромни, Сумська область
17 червня відбулося урочисте відкриття  дитячого позаміського табору “Вогник”, який розташований в мальовничому куточку Роменщини. Здається, що сама природа створила тут найкращі для дітей умови, чисте, напоєне природою повітря та прохолодні води річки Роменки.
Актова зала табору заледве вмістила дітей та їхніх батьків, котрі приїхали подивитися на виступ своїх малих під час концерту. А концерт, поставлений силами самих відпочивальників, видався напрочуд цікавий. Необхідно віддати належне його організаторам та учасникам.
На дитяче свято були запрошені почесні гості –  депутати Роменської міської ради Кірюхін Дмитро Євгенович, Зубан Яків Іванович, секретар міської ради Губарь В'ячеслав Олександрович, начальник відділу освіти Горбик Зінаїда Григорівна, заступник начальника відділу освіти Івницька Ірина Олексіївна, директор СЗОШ № 1 Суд'їна Валентина Володимирівна. У своїх вітальних промовах з приводу відкриття табору присутні відзначили велику увагу, яка приділяється підтримці дітей нинішньою владою, а зокрема, й спонсорами нашого міста. Були висловлені сподівання та надія на те, що праця, яку вклали організатори табору, не мине безслідно, що усі діти залишаться задоволені і з новими силами розпочнуть навчальний рік. Кожен рік збільшується кількість дітей які хочуть відпочити у таборі, і це звичайно тішить, що більшість дітей прагнуть вести здоровий спосіб життя.
Також слова вдячності пролунали на адресу начальника відділу освіти Горбик Зінаїди. Адже Зінаїда Григорівна постійно опікується питаннями табору і надає значну підтримку закладу, турбуючись про малих відпочивальників. Як відмітила директор табору Страшинська Тетяна Миколаївна, завдяки активній підтримці депутатів, міської влади та спонсорів багато питань вирішено вже сьогодні.
Відреконструйований у 2012 році, цьогоріч, набрав обертів. Цього літа маленькі роменці оздоровлюватимуться з більшим комфортом, адже відтепер табір забезпечений і сучасними внутрішніми туалетами окремо для дівчаток та хлопчиків, для останніх встановлені навіть пісуари, для цілодобової гарячої води встановлені 80 літрові водонагрівачі (бойлери) та сучасні душові кабінки. Єдиною задачею закладу, говорив заступник міського голови Клименко Андрій Борисович, щоб дітям було весело, тепло та ситно.
Дійсно робота проведена масштабна, адже згадаймо цей табір років десять тому. Наразі, табір забезпечений стовідсотково. Є звичайно багато нереалізованих планів, але при такій активній, цілеспрямованій роботі, я вважаю, вони здійснені. Цьогоріч на першу зміну оздоровлюватись прибуло 106 дітей. Начальник відділу освіти Горбик Зінаїда Григорівна, зазначила, що на цю зміну відбою від бажаючих немає. Адже сьогодні – це позашкільний заклад, у якому є всі необхідні умови для створення життєрадісної атмосфери та забезпечення повноцінного відпочинку та оздоровлення дітей. Проведений ремонт приміщень, спальних корпусів.
Цього року вартість однієї оздоровчої путівки  коштує 1750 грн., підкреслю, що варість минулого року 1700 грн. А зручне розташування табору сприяє тому, щоб якомога більша кількість дітей відпочила і покращила своє здоров’я, не виїжджаючи за межі міста.
Табір пропонує дітлахам повноцінне 5-ти разове харчування у затишній столовій. До раціону харчування дітей щодня включено м'ясо, фрукти, соки, хлібобулочні вироби, все це смачно та корисно. За словами Зінаїди Григорівни, нещодавно було закуплено новенькі 120 столових тарілок, чашок. Зокрема, зазначили, що ні морозива, ні шоколадних цукером дітям не даватимуть, щоб забезпечити відпочинок дітей без алергії та хвороби.
Табір вражає, чистенькі, пострижені газони, пофарбовані гойдалки, свіженький пісок під спортивним майданчиком, затишні кімнати сприятимуть незабутньому відпочинку. Окрім цього, щодня, на дітей чекають цікаві конкурси та розваги, спортивні змагання. Мудрі наставники-вожаті зроблять все, щоб такі довгоочікувані літні канікули залишили в школярів незабутні враження. Тож запрошуємо усіх бажаючих на приємний літній відпочинок у «Вогник».    
Анна Марченко
 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

Масляня
Масляня