Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Новини міста Тандем-пресс Прес-тур міського голови до 22-гої річниці Незалежності України.
Прес-тур міського голови до 22-гої річниці Незалежності України.
Тандем-пресс
П'ятниця, 13 вересня 2013, 07:26      Ромни, Сумська область
Вже стало традицією для міської влади при об’їзді території міста запрошувати й представників засобів масової інформації. Так, 20 серпня мер разом з місцевими журналістами відвідав шість об’єктів, які в свій час потребували пильної уваги місцевої влади, а наразі, їх вирішення – позитивне.

Тож, висвітлюючи проблеми, які є у нашому місті та шляхи їх вирішення учасники прес-туру відвідали вулицю Коржівську, 95. Саме у цьому дворі, протягом 26 років виконувалися ремонтні роботи по відновленню твердого покриття. На запитання журналістів, чому саме ця багатоповерхівка, відповіли – найбільше звернень. Неодноразові звернення мешканців були взяті до уваги міським головою. Тож доріжки у дворі, підходи до під’їздів будинку заасфальтовані, проводиться ремонт сходів біля кожного із 6 під’їздів, люди дякували керманичу за виявлену турботу. Найбільше, мабуть, радості у маленьких мешканців багатоповерхівки, адже їх у дворі найбільше, які зустрічали нас на роликах.

Наступним, де радо зустрічали представників влади та учасників прес-туру  – загальноосвітня школа № 6. Адже відтепер цей освітній заклад нічим не гірший за всі інші. Новенький паркан вартістю 40 тис.грн. додав престижності цьому закладу. У ході зустрічі міський голова спілкувався з представниками педагогічного та батьківського колективів навчального закладу, обговорюючи подальші перспективи по облаштуванню території школи. Закінчуючи свій візит міський голова порадував навчальний заклад ще однією приємною новиною на перспективу – будування нового спортивного залу за європейським зразком.

Наступна зустріч учасників прес – туру відбулася в Засульському мікрорайоні міста з родиною Бориса Івановича Сукачова, Героя Соціалістичної праці, учасника війни, власника двох орденів Леніна, орденів Жовтневої революції та Трудового Червоного Прапора. У свій час  за доблесну та самовіддану працю в період Великої Вітчизняної війни був нагороджений медаллю «За доблесну працю в Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років». Обирався депутатом Верховної Ради, депутатом районної ради чотирьох скликань. Трудовий стаж Бориса Івановича становить 51 рік 02 місяці 26 днів.

Поділившись спогадами про трудовий шлях, чоловік – легенда зазначив, що сучасне покоління щасливе і має всі можливості для становлення та розвитку. «А я щасливий тим, що живу на цій землі і можу спостерігати за кроками людства в усіх сферах життя», - сказав Борис Іванович.

Відвідав міський голова й найвимогливішу та активну жительку Каховського мікрорайону. Адже якось саме Лідія Петрівна Шкура заявила на особистому прийомі у міського голови, що доки не доб’ється свого не встане з місця. Прохання її було одне – провести радіо. Тож, цього дня, знаючи, що Лідія Петрівна, яка працюючи не може залишитися не інформованою про останні події в нашій державі та місті зокрема, Микола Кирилович подарував їй радіоприймач.

Зустріч з керівним складом органу самоорганізації населення, квартальним комітетом №21, дала можливість учасникам прес – туру почути і побачити плани об’єднання громадян щодо розвитку мікрорайону. Зокрема, що стосується розбудови дитячого майданчика, благоустрою прилеглої до нього території. Крім того, мешканці кварталу презентували плани щодо участі у заходах з нагоди відзначення Дня Прапора України, Дня Незалежності України. По закінченню презентації діяльності свого кварталу голова кватального комітету Віра Михайлівна Данилко частувала гостей солодким кавуном та стиглими грушами.

«Розбудова незалежної України повинна продовжуватися не палкими гаслами про відставку влади, а щоденною злагодженою працею кожного. Ось тоді і можна буде разом відзначати свята, відчуваючи при цьому, що вкладена і твоя цеглинка у сьогодення незалежної України», - говорить міський голова Микола Кирилович Калашник.

Анна Марченко

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

9 травня 2009
9 травня 2009