Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Новини міста МНС інформує СУМЩИНА ГОТУЄТЬСЯ ДО ПРОВЕДЕННЯ 18-ГО ЧЕМПІОНАТУ СВІТУ СЕРЕД КІНОЛОГІЧНИХ РОЗРАХУНКІВ ЗА СИСТЕМОЮ IRO
СУМЩИНА ГОТУЄТЬСЯ ДО ПРОВЕДЕННЯ 18-ГО ЧЕМПІОНАТУ СВІТУ СЕРЕД КІНОЛОГІЧНИХ РОЗРАХУНКІВ ЗА СИСТЕМОЮ IRO
МНС інформує
Середа, 21 вересня 2011, 14:22      Ромни, Сумська область

Заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Олександр ЦУПРО привітав працівників 2-го Спеціального рятувального центру швидкого реагування МНС з професійним святом 

«Вам доручено справу державної ваги – захищати життя та здоров’я жителів країни, її національне багатство від природних стихій та техногенного лиха. Цілодобово ви з честю виконуєте доручену вам справу: зберігаєте безпеку та спокій населення», – наголосив у привітальному слові посадовець.

З нагоди професійного свята та 15-річчя заснування служби МНС в Україні, Олександр Цупро нагородив відзнаками голови облдержадміністрації провідних працівників центру та побажав їм наснаги при виконанні головних завдань служби – запобігти, врятувати, допомогти.

За його словами, на базі 2-го Спеціального рятувального центру швидкого реагування МНС 28-31 жовтня 2011 року відбудуться відкриті Всеукраїнські змагання серед пошуково-рятувальних кінологічних розрахунків на Кубок голови облдержадміністрації Юрія ЧМИРЯ. У програмі змагань – перевірка робочих якостей собак у надзвичайних ситуаціях.

«Останнім часом на допомогу рятувальникам приходить досконала техніка, проте найрезультативнішим методом пошуку досі залишається кінологічний. Адже чотирилапий рятувальник здатний уловлювати навіть найслабкіші запахи й відрізняти їх від тисячі непотрібних», – підкреслив очільник 2-го рятувального центру Сергій БЄЛЯЄВ.

«Роменська база 2-го Спеціального рятувального центру швидкого реагування МНС – одна з найкращих у Європі. Унікальність її полягає у тому, що в одному місці зосереджені всі навчальні містечка, що чудово обладнані для підготовки рятувальників, хіміків, піротехніків та кінологів. Саме тому фахівцями Міжнародної організації рятувальних собак (IRO) було прийняте рішення про проведення у 2012 році 18-го Чемпіонату світу серед кінологічних розрахунків за системою IRO», – зазначив Олександр ЦУПРО.
 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

Псел
Псел