Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Новини міста МНС інформує Кінологи 2-го Центру МНС України - кращі
Кінологи 2-го Центру МНС України - кращі
МНС інформує
Вівторок, 01 листопада 2011, 08:52      Ромни, Сумська область

Всеукраїнськi змагання35 кінологічних розрахунків МНС України взяли участь у Всеукраїнських змаганнях, що відбулися 28-30 жовтня у місті Ромни Сумської області на базі 2 Спеціального регіонального центру швидкого реагування МНС України.

Фактично це була планова щорічна атестація кінологів МНС України з Черкаської академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля, Державного підприємства “ Мобільний рятувальний центр” м. Київ,  ДГО “ Громадський рух “ Щит” в Харківській області, У МНС України в Закарпатській області, ДГО «Авангард» м.Харків, У МНС України у м.Севастополь,  ГУ МНС України в Дніпропетровській області,  У МНС України в Кіровоградській області,  ГУ МНС в АР Крим, ГУ МНС в Одеській області,  3-го та 2-го Центрів швидкого реагування.

Для цього кінологи разом зі своїми чотирилапими вихованцями протягом кількох днів складали іспити за міжнародною системою IPO - R  у  чотири етапи: пошук постраждалих в умовах природного середовища (у лісі), пошук постраждалих на місці техногенного завалу, пошук людини по сліду та перевірка слухняності та спритності собак. Cуддівську колегію на змаганнях представляли кращі вітчизняні та зарубіжні  фахівці, cудді міжнародної категорії, авторитет яких серед кінологів світу беззаперечний. Це Детлеф Кюн (Німеччина),  Анатолій Трубчанінов та Олена Кудашкіна (Україна).

За підсумками змагань кращі результати показали кінологи 2 СРЦШР МНС України та Державного підприємства “ Мобільний рятувальний центр” м. Київ. 17 розрахунків МНС України достойно пройшли іспити за класом пошуку «В», що надає право цим фахівцям брати участь у міжнародних рятувальних місіях.

 

 

2-й Спеццентр МНС

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

075
075