Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Вісті Роменщини Щоб вогонь не завадив виборам
Щоб вогонь не завадив виборам
Вісті Роменщини
Понеділок, 11 січня 2010, 20:41      Ромни, Сумська область

Представники  Роменського районного відділу  ГУ МНС України в Сумській області  здійснили перевірку виборчих дільниць, які будуть задіяні під час  проведення виборів Президента України.

 

Встановлено, що об'єкти не повною мірою забезпечені первинними засобами пожежогасіння. Необхідні додаткові знаки безпеки згідно з ГОСТом 12.4.026-76.

 

Також хотілося б відзначити, що більшість пунктів  приписів державного пожежного нагляду,  які вручалися за результатами перевірок  керівникам об'єктів протягом останніх років, залишаються невиконаними. Деякі  працівники не дотримуються елементарних правил пожежної безпеки, що нерідко призводить до пожежі, а також до значних матеріальних збитків.

 

Ще раз  нагадую основні вимоги правил пожежної безпеки під час проведення дуже важливого загальнодержавного заходу. Зокрема, приміщення дільниці необхідно  забезпечити сертифікованими вогнегасниками, телефонним зв'язком, на випадок відключення  електроенергії придбати ручні електричні ліхтарики.

 

Не допускати  використання побутових електронагрівальних  приладів, прокладання тимчасових ліній  електромереж.

 

Під час  проведення виборів двері еваковиходів тримати вільними, нічим не захаращувати. Не залишати без догляду увімкнені  в електромережу нагрівальні  прилади, радіоприймачі тощо. Не допускати  паління та використання відкритого вогню в приміщеннях.

 

При виникненні пожежі телефонувати: 101 або 2-15-45.

 

Шановні керівники, пам'ятайте: комплекс протипожежних  заходів та виконання елементарних правил пожежної безпеки допоможуть відвернути нещастя.

 

 Вадим ГЛАЗКОВ,

 начальник роменського РВ ГУ МНС України

 в Сумській області.

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

konotop55
konotop55