Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Вісті Роменщини Енергоносії, травматизм і вибори
Енергоносії, травматизм і вибори
Вісті Роменщини
Понеділок, 08 лютого 2010, 08:42      Ромни, Сумська область

На апаратній нараді, яку вів міський голова Павло Помаран, мова зайшла про якість природного газу, що отримують як громадяни, так і підприємства, організації.

 

Начальник управління з екс­плуатації газового господарства Михайло Сидоренко наголосив, що зі скаргами чи претензіями в управляння ніхто не звертався. до того ж роменці користуються місцевим, так званим попутним газом, а не російським, і наше блакитне паливо калорійніше десь на 25%. Причини низької температури в приміщеннях, на його думку, можуть критися у недостатній потужності котлів чи неправильному монтажу систем опалення.

 

Представник КП "Ромникомунтепло" зазначив, що, за їх даними, в отримуваному енергоносії багато вологи.

 

Щоб розставити крапки над "і", міський голова доручив головному управлінню міського господарства вивчити, наскільки цей та інші фактори впливають на витрати газу при опаленні, в тому числі й склад блакитного палива.

 

На нараді заслухано начальника управління праці та соціального захисту населення Юрія Скибу щодо забезпечення сприятливих умов для життєдіяльності роменців із фізичними вадами. начальник відділу у справах сім'ї і молоді Олена Кревсун звітувала про реалізацію стратегії демографічного розвитку.

 

Заступник головлікаря ЦРЛ Лариса Жидкова проінформувала про рівень травматизму з початку року: тридцять п'ять випадків і найбільше - переломи передпліччя. Явище загалом традиційне для зими, особливо під час ожеледиці.

 

Також обговорено стан підготовки до другого туру виборів глави держави, дотримання температурного режиму в навчальних і дошкільних закладах (в деяких класах фахівцями санепідемстанції зафіксована температура 12-16°С).

 

Павло КЛЮЧНИК.

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

Базарна вулиця
Базарна вулиця