Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Вісті Роменщини Розпорядження міського голови від 4.02.2010 р. № 29
Розпорядження міського голови від 4.02.2010 р. № 29
Вісті Роменщини
Вівторок, 09 лютого 2010, 08:55      Ромни, Сумська область

Про вжиття заходів щодо очищення автошляхів, вулиць та тротуарів 

На виконання телефонограми голови Сумської обласної державної адміністрації № 20 від 3.02.2010 р., з метою недопущення випадків травмування пішоходів та інших учасників дорожнього руху:

 

1. Керівникам установ, підприємств та організацій забезпечити очищення від снігу та льоду, посипку протиожеледними матеріалами прилягаючих та закріплених територій відповідно до рішень сесії міської ради та виконавчого комітету міської ради, попередивши їх про персональну відповідальність за невиконання або неналежне виконання заходів з ліквідації наслідків складних погодних умов.

 

2. Головному управлінню міського господарства (Кочерга М.Г.) забезпечити координацію та контроль за виконанням робіт з розчищення (посипання протиожеледними матеріалами) вулиць та тротуарів, під'їздів до кладовищ.

 

3. Керівникам навчальних закладів надати посильну допомогу з розчищення тротуарів, територій біля пам'ятників та пам'ятних знаків.

 

4. Керівникам ДП "Аква-сервіс" ПП "Еліпс" (Андрієвський О.В.) та ДП "Водо-сервіс" (Корчака В.Г.) забезпечити очистку люків пожежних гідрантів від льоду для забезпечення оперативних дій пожежної частини у випадку пожежі.

 

5. Керівникам житлово-експлуатаційних установ забезпечити розчищення та посипання підходів та проїздів до під'їздів будинків, контейнерних майданчиків.

 

6. З метою недопущення травмування пішоходів житлово-експлуатаційним організаціям, керівникам ОСББ, керівникам установ, підприємств та організацій, які мають у власності або в оренді будівлі з шатровими дахами, забезпечити зняття снігових та льодових брил на дахах та покриттях балконів.

 

7. Головному управлінню міського господарства (Кочерга М.Г.) щовівторка надавати узагальнюючу інформацію про виконання даного розпорядження на апаратній нараді при міському голові.

 

9. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови Литвиненка Ю.А.

 

міський голова П.І. ПОМАРАН. 

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

konotop21
konotop21