Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Вісті Роменщини АСТРОЛОГIЧНИЙ ПРОГНОЗ
АСТРОЛОГIЧНИЙ ПРОГНОЗ
Вісті Роменщини
Вівторок, 16 лютого 2010, 08:42      Ромни, Сумська область

15 - 21 лютого

ОВЕН (21.03-20.04)

Це період напруженості почуттів. У цей час слід ретельно уникати ревнощів, сімейних сварок, конфліктів на роботі і таких ситуацій, де можливе здирництво. Цей період часто супроводить підвищене прагнення до спокійного і природного способу життя, якому заважають реалізуватися навколишні побутові, соціальні або політичні умови. В цей час присутній недолік розуміння емоцій інших людей, що деколи веде до надмірної вимогливості і низького рівня відносин.

Сприятливі дні: 16, 20; несприятливі: 19.

 

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05)

Гарний настрій і незвичайна рухливість. Добре в цей період приділити увагу своєму одягу, побуту, а головне - харчуванню й оздоровчим заходам. Хороший період для спільних інтелектуальних занять з членами сім'ї, розвиваючих ігор з дітьми. Можливий прихід гостей, що примушує вас до швидкого приготування їжі.

Сприятливі дні: 17, 19; несприятливі: 20.

 

БЛИЗНЯТА (22.05-21.06)

Вас може відвідати несподіваний успіх, великий успіх у справах, прибуток від тих справ, на які ви й не розраховували. Можна ризикнути великими грошима, сміливо приймати неординарні рішення. Можливо, сумнівна людина вам запропонує сумнівну операцію, і тут вже вам вирішувати. Період сприятливий для будь-яких проявів ділової та комерційної активності. Ви можете отримати фінансову допомогу для реалізації нових проектів.

Сприятливі дні: 19, 21; несприятливі: 15.

 

РАК (22.06-22.07)

Справи, відкладені на тривалий період, у такі дні можуть бути благополучно вирішені. Таким же сприятливим цей період буде для планування довгострокових проектів на майбутнє. Проте в цей час слід бути розсудливішими, обачливішими й наполегливішими. Вдало здійснюються звернення в офіційні інстанції. Цей період від­мічений певним прогресом і в матеріальному плані.

Сприятливі дні: 21; несприятливі: 20.

 

ЛЕВ (23.07-23.08)

Хороша організація і можливість успішного планування в професійній, громадській або адмі­ністративній діяльності і в бізнесі. Поліпшення фінансового і соціального становища, але лише завдяки величезним зусиллям з вашого боку. Вдалий період у корпоративному бізнесі, для підписання довгострокових операцій і контрактів. Можливим є отримання покровителя.

Сприятливі дні: 16, 20; несприятливі: 15.

 

ДІВА (24.08-23.09)

З'являється настрій на боротьбу, пристрасне прагнення до здійснення поставленої мети. Діючи в той же час абсолютно спонтанно, ви долаєте всі перешкоди. У партнерстві й любові ви рішуче і впевнено визначаєте напрям до мети. Якість лідера, що відкрито виявляється, створить пошану до себе і набуде нових послідовників.

Сприятливі дні: 19, 21; несприятливі: 17.

 

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10)

Висока ефективність праці, відчутний прогрес у справах, особливо в корпоративному бізнесі або політиці. Можливі зміни характеру зайнятості, стилю роботи, посадові переміщення. Інтерес до наукових досліджень і різних експериментів, прагнення до реформ у професійній сфері і підприємництві. Можливість умілих, конструктивних кроків в акціонуванні, фондах, у вирішенні питань розподілу прибутку.

Сприятливі дні: 18, 19; несприятливі: 20.

 

СКОРПІОН (24.10-22.11)

Зустрічі з неординарними людьми або друзями втручаються у ваші плани. Хороший період для модернізації ділової сфери і стилю відносин у колективі й з партнерами, отримання потрібної інформації, хороших вістей. Сприятливим є вирі­шення деяких фінансових питань. Прекрасний ефект дає будь-якого роду розумова діяльність, складання іспитів, отримання нових знань. Встановлення нових корисних зв'язків і відносин.  представляють інтерес короткі поїздки.

Сприятливі дні: 21; несприятливі: 19.

 

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12)

Можливі великі вигоди при володінні великим капіталом і нерухомістю, а також при створенні власної справи. Всі справи в цей період вирішуються на тривалий термін. Страховка через при­дбання нерухомості, спорудження будинку, придбання сільськогосподарських угідь або що-небудь подібне має бути обов'язково зроблене в цей період. Ділові зв'язки, які встановилися в цей час, будуть дуже цінними для майбутнього.

Сприятливі дні: 20; несприятливі: 21.

 

КОЗЕРІГ (22.12-20.01)

Це час зібраності почуттів і вироблення свого стилю, що розташовує до творчості й художньої майстерності. Це супроводить прагнення створити матеріальну базу і надійно забезпечити тили. Для цього періоду характерна зріла оцінка ділових і фінансових проблем, здатність до сер­йозної роботи, створення великого фундаменту майбутніх успіхів. Хороший період для зміцнення виробничої і фінансової дисципліни, облагородження і встановлення міцних, тривалих контактів із партнерами, впливовими людьми.

Сприятливі дні: 16; несприятливі: 21.

 

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02)

Це невгомонні дні, коли кипить ментальна енергія і спрацьовує комерційний інстинкт. Вони вдалі для початку нових справ, а також занять спортом. Це час підвищеної контактності   й заповзятливості. Ваші ініціативи будуть оцінені гідно. Хороший період для переговорів, обговорення подальшої стратегії роботи. Максимум контактів, можливі вдалі ділові поїздки. Період сприятливий для підписання короткочасних контр­актів.

Сприятливі дні: 21; несприятливі: 20.

 

РИБИ (20.02-20.03)

У цей період сильніше повинні проявитися такі риси вдачі, як терпіння, витримка і цілеспрямованість, а також виявляться непохитність і твердість у ставленні до власної персони й до інших людей. Зав'язані протягом цього періоду контакти будуть глибокими і тривалими. Цей період особливо сприятливий для навчання і для його завершення. Зміна професії обіцяє майбутнє поліпшення становища.

Сприятливі дні: 17, 20; несприятливі: немає.

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

034
034