Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Вісті Роменщини За благоустрій – персональна відповідальність
За благоустрій – персональна відповідальність
Вісті Роменщини
П'ятниця, 26 березня 2010, 09:11      Ромни, Сумська область

Весняна затримка дає час ґрунтовно підготуватися до комплексного благоустрою міста. Зокрема, це питання стало одним із основних, розглянутих на засіданні виконавчого комітету міської ради, яке провів міський голова П.І. Помаран.

Начальник головного управ­ління міського господарства М.Г. Кочерга доповів про підготовку відповідних заходів. Квітень і травень оголошено місячниками з санітарного очищення та благоустрою міста. 30, 31 березня, 8, 9, 15, 29 квітня, 4, 6 травня - днями весняної толоки, кожен четвер - єдиним санітарним днем. Затверджено графік вивезення стихійних звалищ, а також список відповідальних працівників міськвиконкому та служб, закріп­лених за вулицями. Спільно з міськрайонним центром зайнятості населення до оплачуваних громадських робіт залучатимуться безробітні. На керівників підприємств і організацій усіх форм власності покладено персональну відповідальність за своєчасне виконання затверджених заходів.

Також за пропозицією Михайла Григоровича лічильники тепла (встановлені за бюджетні кошти) знімуть з будинків, мешканці яких категорично відмовилися від їх використання, щоб встановити прилади в бюджетних організаціях.

Не виключено, що невдовзі викрадені каналізаційні люки в Ромнах замінять гумові аналоги. Зв'язки з виробником такої продукції налагоджуються, - поінформував М.Г. Кочерга.

Члени виконкому заслухали інформацію щодо розміщення заборонних дорожніх знаків на вулицях Пушкіна і Петра Калнишевського. За зверненням депутата міської ради Н.І. Гори роз­глянули питання спорудження водовідвідного лотка по 3-му пров. Фрунзе. Ознайомилися з протестом прокурора на рішення виконкому щодо обмеження пільгового проїзду в години пік. Варто зазначити, що і запрошені на засідання представники квартальних комітетів (серед яких і пільговики), і перевізники одностайно висловилися на підтримку обмежень - так можна хоча б частково уникнути товкотнечі в громадському транспорті зранку і ввечері. Відхиляти чи задовольняти протест - вирішуватиме сесія міської ради. У першому випадку прокуратура матиме всі підстави для звернення в суд - порушується законне право пільговиків. З іншого боку, воно деякою мірою обмежує права інших - передусім тих, кому потрібно щодня добиратися на роботу.

Відповідним рішенням зареєстровано громадську організацію "Відродження", яка ставить за мету зменшення негативних явищ серед молоді. Ще одне питання стосувалося житлової проблеми хворого зі штучним органом - відповідне звернення вирішено направити в центральні органи влади.

Прийнято рішення з ряду інших важливих питань.

Юрій ПРОКОПЕНКО.

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

Урочистий мітинг
Урочистий мітинг