Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Вісті Роменщини Відповіді на анонімні запитання
Відповіді на анонімні запитання
Вісті Роменщини
Понеділок, 26 квітня 2010, 08:18      Ромни, Сумська область

Кілька анонімних письмових запитань надійшли міському голові під час річного звіту. Через те, що відповісти на них персонально неможливо, Павло Помаран зробив це на апаратній нараді, щоб оприлюднити відповіді, зокрема й у засобах масової інформації.

 

Так, хтось запропонував протиставити дошці пошани фото-інформаційний стенд, присвячений порушникам правил благоустрою. Павло Іванович зауважив, що пропозицію обов'язково обговорять з представниками громади. Крім того, недбалих господарів будинків та інших об'єктів, адреси яких згадувалися у переданих записках, вже попереджено.

 

Батьківський комітет ЗОШ № 11 звернувся з проханням побудувати у навчальному за­кладі внутрішній санвузол. Схоже клопотання надійшло й щодо освітлення входу до ДНЗ № 1. І ці звернення не залишаться без уваги, пообіцяв П.І. Помаран, надавши відпо­відні доручення.

 

Ґрунтовно підійдуть і до будівництва громадського туалету в районі поштамту, а також відновлення роботи міської лазні. Щодо першого - головне питання: де, за висновками архітектурної та санітарної служб, можна звести таку необхідну споруду?

 

Розглядаючи питання порядку денного, учасники наради заслухали інформацію начальника УПСЗН міськвиконкому Юрія Скиби щодо соці­ального захисту колишніх по­літ­в'язнів, а також облаштування будівель пандусами. Зокрема, доступними для людей з обмеженими фізичними можливостями бажано зробити дитячі магазини, супермаркети та ін. Зважаючи на це, за пропозицією міського голови, до комісії, що приймає рішення про введення в експлуатацію будівель, включать представника відповідної соціальної служби.

 

Велику увагу керівники струк­турних підрозділів міськ­виконкому приділили проведенню толоки, убезпеченню води з водорозбірних колонок від наслідків паводка. Заходи з благоустрою, зауважив начальник ГУМГ Михайло Кочерга, виконані на третину. Виявлено 24 стихійні сміттєзвалища. Якість води постійно переві­ряється працівниками санепі­дем­станції, співробітники ДП "Аква-сервіс" знезаражують небезпечні осередки.

 

Юрій ПРОКОПЕНКО.

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

Юна художниця
Юна художниця