Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Вісті Роменщини Експеримент удався
Експеримент удався
Вісті Роменщини
Середа, 16 червня 2010, 13:57      Ромни, Сумська область

Приємно, коли експерименти завершуються успішно. У ЗАТ "Роменська гардинно-тюлева фабрика" вони завжди позитивні й не закінчуються ніколи.

Один з останніх розпочався минулого року - на підпри­єм­стві створили експериментальну дільницю з пошиття виробів на замовлення. Тут справжні майстри гардинної справи допоможуть втілити найсміливіші дизайнерські фантазії, не обмежені кількістю чи матеріалом. Почерпнути натхнення можна тут же з каталогу індивідуальних розробок. Уже більше тисячі найвибагливіших клієнтів скористалися послугами цього підрозділу. Про таке, напевно, тільки мріяли у 1924 році, коли на новоствореній фабриці почали виробляти жіночі панчохи і текстильну галантерею.

Є чому позаздрити й нині. Роменська ГТФ мало не єдина на пострадянському просторі витримала конкуренцію із закордонними виробниками. Її продукція надходить в елітні магазини-замовники майже усіх регіонів України. У Росії через представництва у Старому Осколі (ВАТ "Ромен-гард") та Санкт-Петербурзі (ЗАТ "Абсолют") торік реалізовано товару, виробленого роменськими митцями чарівної "віконної павутинки", на 1,5 млн. грн. Протягом трьох років безліч покупців відвідали й інтернет-магазин підприємства  за електронною адресою: www.gardiny.com.

Продукція "гардинки" стала постійним учасником багатьох міжнародних ярмарків, зокрема в Сорочинцях, Одесі, Ялті, Черкасах, Сумах та інших містах. За минулий рік її реалі­зовано на 13 млн. грн. Саме тому на урочистостях з нагоди 10-річчя створення асоціації "Укрлегпром", які нещодавно пройшли в Києві, товариство відзначили як одне з найуспіш­ніших у країні. Ці приємні спогади, якими поділився генеральний директор Олександр Лакіза з "Вістями Роменщини", змусили його щиро посміхнутися. Отже, черговий експеримент удався.

Денис МЯГКОВИЧ
 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

25
25