Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Вісті Роменщини Ромнам допомагає Корпус миру
Ромнам допомагає Корпус миру
Вісті Роменщини
П'ятниця, 02 липня 2010, 12:18      Ромни, Сумська область

На апаратній нараді міський голова Павло Помаран представив волонтера Корпусу миру, який працюватиме у міськвиконкомі протягом двох років за Програмою “Розвиток громад”. Джон Ван Гаврі, уродженець штату Пенсільванія (США), залучатиме до співпраці органи місцевого самоврядування, громадські організації, навчальні заклади та інші установи.

 

Під час засідання заступник начальника управління праці та соціального захисту населення міськвиконкому Наталія Єфімова поінформувала про стан погашення заборгованості з виплати зарплати на підприємствах Ромен, а також про заходи щодо поліп­шення житлових і матеріально-технічних умов інвалідів, ветеранів війни і праці, жертв політрепресій.

За інформацією, затримують виплату зарплат на п’яти економічно активних підприємствах: ПАТ “Роменський завод “Тракторозапчастина”, Роменська НГРЕ, ДБУ-29, ТОВ “Серафима”. Не виключено, що Ромни можуть потрапити до обласного “чорного списку” за цими показниками, – наголосив секретар міської ради Леонід Набойченко. Тому заходи впливу в деяких випадках не обмежуються попередженнями та графіком погашення заборгованості – залучаються органи прокуратури.

Учасники зустрічі також вирішили провести розширену нараду щодо укладання угод із вивезення сміття в приватному секторі, відповідним рішенням міськвиконкому на прохання мешканців продовжити маршрут № 14 до с. Колісникове.

Юрій ПРОКОПЕНКО.
 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

Сейм
Сейм