Ромны. Romny. Ромни. інфо

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Ромни.інфо Вісті Роменщини Повір у себе – і в тебе повірять інші!
Повір у себе – і в тебе повірять інші!
Вісті Роменщини
Середа, 01 грудня 2010, 00:00      Ромни, Сумська область

Відділ у справах сім’ї та молоді міськвиконкому спільно з міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провели фестиваль творчості дітей з обмеженими можливостями «Повір у себе – і в тебе повірять інші».

Цей щорічний захід доводить, що інвалідність – не вирок, і для таких дітей дуже важливо не замикатися в собі, повірити в себе та власні сили.

Фестиваль пройшов у актовій залі спеціалізованої ЗОШ № 2. Його учасників щиро привітала директор школи Л.О. Скрипка. Свої таланти вони розкрили в номінаціях «художня самодіяльність» та «декоративно-прикладне мистецтво». Виставка робіт також допомогла оцінити творчість маленьких митців, які майстерно опанували мистецтво бісероплетіння, квілінгу (вироби з паперу), а також виготовлення художніх прикрас з природних матеріалів та солоного тіста.

Лауреатами фестивалю стали Максим Кондратенко, Ірина Демченко, Антон Сєріков, Марія Нехань, Євгеній Рубанік, Володимир Пучко, Костянтин Родченко, Роман Шароваро, Ангеліна Щербакова. Переможцями конкурсної частини творчого свята ви­знали роботи Ірини Демченко, (СЗОШ № 1), Євгенія Рубаніка (ЗОШ № 5) та Ангеліни Щербакової (СЗОШ № 2), які достойно представлять наше місто на обласному етапі фестивалю.

Урочисто-святкову атмосферу створили виступи школярів Вікторії Степаненко, Анни Романенко, Анни Гончаренко та хореогра­фічного колективу «Парті крайз»  під керівництвом О.М. Стрічки. Вагомий внесок в організацію та проведення фестивалю внесли волонтери центру соціальних служб студенти коледжу КНЕУ Інна Жогло, Олена Ротенко, Ілона Казакевич, Анна Шевченко.

Для кожного учасника відділ у справах сім’ї та молоді приготував подарунки. Свято закінчилося, діти роз’їхалися по домівках з надією зустрітися знову, щоб проявити свої захоплення, таланти, здібності та знайти нових друзів.

Роменський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді висловлює щиру подяку за допомогу в організації фестивалю адміністраціям СЗОШ № 2, Роменського коле­джу КНЕУ та відділу освіти міськ­виконкому.

Ірина Гальченко,

головний спеціаліст міського ЦСССДМ.

 
Вісті Роменщини
Тандем прес

Погода. Ромни

Календар

Випадкове фото

42
42